Fedettpályás képzés kedvezményesen

Óriási kedvezmény, még több kihívás a téli motoros képzésekre a Safety-Hungarynél!

ORFK-OBB támogatásával 10 000 Ft kedvezményt biztosít a téli tanfolyamai árából a Safety-Hungary! ÚJDONSÁG! - teljesen átépített beltéri gyakorló pálya várja az érdeklődőket!

Az ORFK – Országos Balesetmegelőzési Bizottság (OBB) támogatásával, az idei téli szezonban is lehetőséget biztosít a Safety-Hungary arra, hogy 10 000 Ft kedvezménnyel regisztrálhassanak az érdeklődők a két napos, illetve egy napos Dirt Track terepmotoros tanfolyamokra, valamint fedett pályás, egy napos gyakorló tréningekre is.

HIRDETÉS (x)

A Safety-Hungary sikeres évet zárt 2011-ben, mintegy 1350 fő képzésével járultak hozzá a biztonságos motorozás oktatásával a közúti közlekedési balesetek megelőzéséhez. Ez a szám összességében meghaladja a 4000 főt a képzés magyarországi 2008-as bevezetése óta.

Az ORFK-OBB ezzel kívánja támogatni a közúton közlekedő motorosokat, hogy a téli szünet után nagyobb rutinnal üljenek a járművükre a motorosok!

Fedett pályás tréningre jelentkező, Visszatérő Vendégek számára ÚJDONSÁG, hogy a pálya vonalvezetését átépítették. Így megváltozott, nagyobb kihívásokat tartalmazó vonalvezetésű gyakorló pályát biztosítanak az érdeklődőknek!

További részletekért, kérjük látogassanak el a Safety-Hungary honlapjára!

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Írtam már róla a #neérintkezzegyébkéntfelőlemodamészahováakarsz blogomban, hogy vettem egy navigációs készüléket, melyre egy barátom szerzi...
Bővebben...
Karantén negyedik hét... vagy 14, ha úgy vesszük. Már számolni sem tudom, mióta vagyunk itthon. ​ Szerencsére...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!