Fedettpályás képzés kedvezményesen

Óriási kedvezmény, még több kihívás a téli motoros képzésekre a Safety-Hungarynél!

ORFK-OBB támogatásával 10 000 Ft kedvezményt biztosít a téli tanfolyamai árából a Safety-Hungary! ÚJDONSÁG! - teljesen átépített beltéri gyakorló pálya várja az érdeklődőket!

Az ORFK – Országos Balesetmegelőzési Bizottság (OBB) támogatásával, az idei téli szezonban is lehetőséget biztosít a Safety-Hungary arra, hogy 10 000 Ft kedvezménnyel regisztrálhassanak az érdeklődők a két napos, illetve egy napos Dirt Track terepmotoros tanfolyamokra, valamint fedett pályás, egy napos gyakorló tréningekre is.

HIRDETÉS (x)

A Safety-Hungary sikeres évet zárt 2011-ben, mintegy 1350 fő képzésével járultak hozzá a biztonságos motorozás oktatásával a közúti közlekedési balesetek megelőzéséhez. Ez a szám összességében meghaladja a 4000 főt a képzés magyarországi 2008-as bevezetése óta.

Az ORFK-OBB ezzel kívánja támogatni a közúton közlekedő motorosokat, hogy a téli szünet után nagyobb rutinnal üljenek a járművükre a motorosok!

Fedett pályás tréningre jelentkező, Visszatérő Vendégek számára ÚJDONSÁG, hogy a pálya vonalvezetését átépítették. Így megváltozott, nagyobb kihívásokat tartalmazó vonalvezetésű gyakorló pályát biztosítanak az érdeklődőknek!

További részletekért, kérjük látogassanak el a Safety-Hungary honlapjára!

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Sokat agyaltam, megírjam-e ezt a bejegyzést. Tulajdonképpen semmi értelme, puszta nyivákolásnak hat. Gáz Szóval van ez...
Bővebben...
Júniusban voltam barátnőmmel az Onroados 48 órás tájékozodási túrán. Én kis naiv azt hittem, hogy...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!