Sorok közt motorozni jó

altMíg itthon szentségtörésnek számít, Amerikában már megszokott dolog.

A megszokott persze nem azt jelenti, hogy mindenhol legális is. Vannak olyan államok, ahol még mindig tiltott az összefüggő sorban haladó autók közti motorozás. Ezen tiltás feloldásáért harcol Steve Guderian, aki tanulmányokkal igyekszik alátámasztani igazát.

HIRDETÉS (x)

Az általa elvégzett elemzésekből, melyek alapjául a haladást engedélyező és tiltó államok azonos forgalmú és karakterisztikájú útjai szolgáltak kiderült: azokban az államokban, ahol a sorok közti haladás engedélyezett, sokkal kevesebb motoros esik áldozatául az úgynevezett ráfutásos baleseteknek..

A sorok közti motorozás engedélyezése ezért nem csak a gyorsabb haladás miatt lenne fontos, hanem azért is, hogy a motorosoknak nagyobb esélye legyen az ütközések, ráfutásos balesetek kivédésére is.

Eddig ez a legnyomósabb indok, amit a legalizálásért valaha is fel tudtak mutatni, és lássuk be, van némi igazságalapja.

Te el szoktál menni a duguló autók között vagy inkább beállsz mögéjük a sorba?

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Mióta karanténban vagyunk, olyan terülj-terülj asztalkám van nálunk, mint ide Lacháza. Hétvégén pl. egyik nap...
Bővebben...
Helyzetre való tekintettel egyre több időt tartózkodók otthon. Ennek egyik előnye, hogy kiülhetek az erkélyre...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!