Izomlázadás és bőrpír

Abból tudhatjuk, hogy itt  a motoros szezon, hogy a motorosok kirajzanak az utcára, és elkezdődnek a tavaszi bemelegító motoros tréningek.

Így volt ez az elmúlt hétvégén is. Míg sok biker Dobogókőt, Szentendrét vagy egyéb országutakat vett célba, volt nagyjából harminc bátor férfi és nő, akik ehelyett reggel kilenckor a Hungaroring bejáratánál gyülekeztek egy tavaszi bemotorozás céljából.

HIRDETÉS (x)

A Pest Megyei Rendőr Főkapitányság Rendészeti Igazgatóságának Baleset-megelőzési Bizottsága immár negyedik éve szervez Ingyenes Vezetéstechnikai Tréningeket motorosok számára. A céljuk a motoros balesetek számának csökkentése azáltal, hogy a motorosok lehetőséget kapnak zárt pályán fejleszteni képességeiket. A tréningek lebonyolítását motoros rendőrök segítik, illetve rendőrmotoros oktatók mutatják be a feladatokat.

Még több kép a galériában!A szervezők nagy örömére az elmúlt évekkel ellentétben nem a megszokott, ismerős arcok jöttek el, hanem sok új résztvevő is fontosnak tartotta, hogy a hosszú tél és a tavalyi csapadékos szezon után ismét összeszokjon a motorjával. A feladatok nem voltak bonyolultak, mégis nehézségeket okozott a bóják közti szűk navigálás. Nem véletlen, hogy délutánra testileg és szellemileg is lefáradtak a résztvevők, és arcukat kellemesen megpirosította a tavaszi napsugár.

Az IVTM.hu idén még két ingyenes tréninget tart. A következő április 23-án, most szombaton lesz a Hungaroringen, de a létszám sajnos már betelt. A másikat május 6-án, a Nemzetközi Női Motoros Nap alkalmából szervezik nekünk a RiliClub.hu oktatóival együtt motorozó nőknek, ahova mindenkit szeretettel várunk majd.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

A gondtalan éveket felváltotta a felnőtté válás rögös útja, ami az én esetemben is a...
Bővebben...
Azt mondják, a jó szülő egyik ismérve, hogy idejekorán önállóságra, felelősségre tanítja a gyerekét, olyan...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!