Akadályok, eredmények

Tartalomjegyzék

Majdnem egy hónappal ezelőtt, szeptember 20-án rendeztek utoljára ingyenes vezetéstechnikai képzést (IVTM) a gödöllői rendőrkapitányság munkatársai. Ez alkalommal viszont nagy felhajtás volt: a bójakerülgetés szüneteiben látványos streetfighter-show tette még nyilvánvalóbbá nemtudásunkat.

A résztvevők száma minden korábbinál több volt, így egyfajta demonstrációnak tűnt az is, ahogy a Hungaroringről Turára, az új vásártérre vonult a negyven főt meghaladó motoros csapat. Ott már álltak a bóják, és négy csoportra osztva megkezdődött a munka neheze. Jó volt látni, hogy ezúttal a gyengébbik nem a korábbiakhoz képest nagy számban volt jelen.

Dél körül kis szünetet tartottunk. Ekkorra már odaért a Demény testvérpár. László és Zsolt látványos motoros kaszkadőrbemutatója jól jött azoknak, akik már kezdték volna feladni a reményt, hogy valaha is sikerülhet megcsinálni a nyolcast a bóják között. A fiuk nem csak motorral, hanem quaddal is nagyot teljesítettek.

 

HIRDETÉS (x)

Sajnos nekem kora délután haza kellett indulnom, így nem vettem részt a közös ebéden, azonban kíváncsiságom az előző alkalommal felfedezett Schossberger-kastélyhoz hajtott. Bemenni nem tudtam, de a biztonsági őrök felvilágosítottak, hogy jelenleg filmet forgatnak az impozáns épületben, de november elsejétől újra látogatható lesz.

A képzést tartó rendőrök ebben az évben terveztek még egy tréninget, amíg le nem esik a hó. A választás október 13-ra esett, ami kivételesen szombati nap, így azoknak is lehetőségük lett volna tapasztalatot szerezni a biztonságos rutinpályán, akik nem érnek rá hétköznap.

 

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Azt mondják, a jó szülő egyik ismérve, hogy idejekorán önállóságra, felelősségre tanítja a gyerekét, olyan...
Bővebben...
Szokták mondani, minek az embernek ellenség, ha ilyen barátai vannak..... Nálunk ez már kollégákra is...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!