Akadályok, eredmények

Tartalomjegyzék

Majdnem egy hónappal ezelőtt, szeptember 20-án rendeztek utoljára ingyenes vezetéstechnikai képzést (IVTM) a gödöllői rendőrkapitányság munkatársai. Ez alkalommal viszont nagy felhajtás volt: a bójakerülgetés szüneteiben látványos streetfighter-show tette még nyilvánvalóbbá nemtudásunkat.

A résztvevők száma minden korábbinál több volt, így egyfajta demonstrációnak tűnt az is, ahogy a Hungaroringről Turára, az új vásártérre vonult a negyven főt meghaladó motoros csapat. Ott már álltak a bóják, és négy csoportra osztva megkezdődött a munka neheze. Jó volt látni, hogy ezúttal a gyengébbik nem a korábbiakhoz képest nagy számban volt jelen.

Dél körül kis szünetet tartottunk. Ekkorra már odaért a Demény testvérpár. László és Zsolt látványos motoros kaszkadőrbemutatója jól jött azoknak, akik már kezdték volna feladni a reményt, hogy valaha is sikerülhet megcsinálni a nyolcast a bóják között. A fiuk nem csak motorral, hanem quaddal is nagyot teljesítettek.

 

HIRDETÉS (x)

Sajnos nekem kora délután haza kellett indulnom, így nem vettem részt a közös ebéden, azonban kíváncsiságom az előző alkalommal felfedezett Schossberger-kastélyhoz hajtott. Bemenni nem tudtam, de a biztonsági őrök felvilágosítottak, hogy jelenleg filmet forgatnak az impozáns épületben, de november elsejétől újra látogatható lesz.

A képzést tartó rendőrök ebben az évben terveztek még egy tréninget, amíg le nem esik a hó. A választás október 13-ra esett, ami kivételesen szombati nap, így azoknak is lehetőségük lett volna tapasztalatot szerezni a biztonságos rutinpályán, akik nem érnek rá hétköznap.

 

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Sokat agyaltam, megírjam-e ezt a bejegyzést. Tulajdonképpen semmi értelme, puszta nyivákolásnak hat. Gáz Szóval van ez...
Bővebben...
Júniusban voltam barátnőmmel az Onroados 48 órás tájékozodási túrán. Én kis naiv azt hittem, hogy...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!