Jó volt...

Jó volt az ORFK-s oktatás. Én már nem vagyok kezdő, de szerintem így is volt értelme kimenni.

Nagyon jót lehetett dumálni a rendőrökkel, én pl. még mentem is egy kört az egyik rendőrmotorral. Megmutattak pár kanyarodási technikát és gyakoroltunk egy csomót (most olyan kis helyen is megfordulok akár, amit eddig ránézésre is felejtősnek mondtam volna). Sokkal jobban merem most dönteni a motort akár kis tempónál is. Szóval nem volt hiábavaló.

Kint voltak a MAMI-sok is és lehetett ingyen beméretni mit is tud a vas valójában keréken. Sajna a go-kart fizetős volt, úgyhogy ezt így nagyon sokan kihagytuk. Az idő is nekünk kedvezett, mert nem sültünk ropogósra a tűző napon. Mutattak még motor felállítási technikát is. Pl. egy kb. 50 kg-os srác egyedül fölállította a 300 kg-os kofferekre döntött motorját.

 

HIRDETÉS (x)
Még több kép a galériában!Elvileg a pályára is be lehetett menni, de mint ahogy az lenni szokott már 11 körül elfogyott az utolsó matrica. Autós blokkok is voltak azoknak, akik nem dönteni szeretnek a kanyarban, hanem gumit nyikorgatni.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

A héten nem készült kép, mert ahelyett, hogy gyógyulnánk most épp az egész család egyszerre...
Bővebben...
Ha az időjárás ilyen kegyes marad, és szépen lassan kúszik fel a hőmérséklet, akkor 1-2...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!