Vezetéstechnika a Hungaroringen

2007-ben több ezer motoros számára válik elérhetővé a vezetéstechnikai képzés a Hungaroringen.

A 2007-ben az Erste Leasing segítségével több ezer motoros számára válik elérhetővé a vezetéstechnikai képzés, hiszen minden vásárló, aki az Erste Leasing finanszírozási szolgáltatását veszi igénybe, részt vehet egy professzionális motoros képzésen a Hungaroringen.

Az Erste Leasing Motoros Akadémia Magyarországon egyedülálló kezdeményezés, hiszen sok régi és új motortulajdonos vezetéstechnikai tudását tudják fejleszteni, ezzel elősegítve a balesetmentes közlekedést. Az egy napos oktatás a Hunaroringen történik, ahol a résztvevők elsajátítják azokat a technikákat, amelyek elsősorban segítségükre válhatnak, veszélyes közlekedési szituációk elkerülésében.

 

HIRDETÉS (x)

Fő témakör a vészfékezés és a motor irányítása, amit a résztvevők először elméletben, majd a gyakorlatban is megtapasztalnak. Az oktatást azon új vagy használt motort vásárló ügyfelek kapják térítésmentesen, akik az Erste Leasing-nél finanszíroztatják járművüket.

A kampány hivatalos képviselője és arca Rizmayer Gábor motorversenyző többszörös magyar bajnok a 2006-os Suzuki GSX-R kupa győztese, aki 2007-ben a Superbike Világbajnokság keretein belül megrendezésre kerülő GSX-R Európa Kupában versenyzik.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Rá kell jönnöm, hogy ki kell szakadnom a mókuskerékből, hogy ne fásuljak bele. Ilyenkor valami...
Bővebben...
Sosem voltam a konyha ördöge/tündére, de miután a motorok már a téli álmukat alusszák, én...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!