Vezetéstechnika a Hungaroringen

2007-ben több ezer motoros számára válik elérhetővé a vezetéstechnikai képzés a Hungaroringen.

A 2007-ben az Erste Leasing segítségével több ezer motoros számára válik elérhetővé a vezetéstechnikai képzés, hiszen minden vásárló, aki az Erste Leasing finanszírozási szolgáltatását veszi igénybe, részt vehet egy professzionális motoros képzésen a Hungaroringen.

Az Erste Leasing Motoros Akadémia Magyarországon egyedülálló kezdeményezés, hiszen sok régi és új motortulajdonos vezetéstechnikai tudását tudják fejleszteni, ezzel elősegítve a balesetmentes közlekedést. Az egy napos oktatás a Hunaroringen történik, ahol a résztvevők elsajátítják azokat a technikákat, amelyek elsősorban segítségükre válhatnak, veszélyes közlekedési szituációk elkerülésében.

 

HIRDETÉS (x)

Fő témakör a vészfékezés és a motor irányítása, amit a résztvevők először elméletben, majd a gyakorlatban is megtapasztalnak. Az oktatást azon új vagy használt motort vásárló ügyfelek kapják térítésmentesen, akik az Erste Leasing-nél finanszíroztatják járművüket.

A kampány hivatalos képviselője és arca Rizmayer Gábor motorversenyző többszörös magyar bajnok a 2006-os Suzuki GSX-R kupa győztese, aki 2007-ben a Superbike Világbajnokság keretein belül megrendezésre kerülő GSX-R Európa Kupában versenyzik.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Sokat agyaltam, megírjam-e ezt a bejegyzést. Tulajdonképpen semmi értelme, puszta nyivákolásnak hat. Gáz Szóval van ez...
Bővebben...
Júniusban voltam barátnőmmel az Onroados 48 órás tájékozodási túrán. Én kis naiv azt hittem, hogy...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!