Egy SV újjászületése - A kezdetek

Tartalomjegyzék

Augusztus közepén végre megvalósult a nagy vágyam – hosszas várakozás után sikerült „nagy" motort vennem. Az új szerzemény egy 2000-es évjáratú piros, idomos SV.

Hogy minden rendben legyen, a barátommal és egy kedves szerelő haverommal néztük meg a gépet, és mivel hosszas tanakodás után végül rábólintottak, összegezve a tényeket (ár, szükséges költségek), megvettem a motort. Haza már mi mehettünk vele. Nagyon boldog voltam, hogy sikerült, természetesen napokig tartó vigyorgás indult meg...

HIRDETÉS (x)

Az átnézéskor elmondták a srácok, hogy nagy baj nincs, de így is sok meló lesz még vele, hogy pöpec gép legyen belőle. Engem ez egy csöppet sem tántorított el tőle, mert nagyon szeretek szerelni, bütykölni.És a munkát illetően igazuk is lett...

Már a vételkor észlelt, és legnagyobb fejtörést okozó gond az volt, hogy valami folyás volt a blokkon, amiről csak találgattuk, hogy mi lehet. Sokat tanakodtunk, hogy vajon nagyon nagy-e a baj, vagy nem annyira vészes a helyzet, mint amennyire kinéz. Alaposabb átvizsgálás után úgy gondolták a fiúk, hogy valószínűleg egy kevésbé jelentős probléma okozhatja.Engem persze ezek után sem hagyott nyugodni a dolog, úgyhogy hazaérve szinte egyből el is kezdtem szétszedni a motort.

Ekkor anyáék még nem voltak otthon, úgyhogy felhívtam őket, hogy elújságoljam: "Vettem motort". Anya teljesen be volt zsongva, nagyon örült. Mivel ő is tud és nagyon szeret is motorozni, arra számított, hogy majd egyből ki is próbálhatja, de mire két nap múlva hazaértek már csak darabokban tudták megnézni, a fél garázs teli volt a motorral.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Tavaly ősszel cseréltem motort, ezért még nem volt akalmam az "új motoromat" próbálgatni. "Maradj...
Bővebben...
Mielőtt az állatvédők megtámadnának csak a kép idejére tettük bele a robogó kosarába. Ilyen...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!