Egy SV újjászületése - A kezdetek

Tartalomjegyzék

Augusztus közepén végre megvalósult a nagy vágyam – hosszas várakozás után sikerült „nagy" motort vennem. Az új szerzemény egy 2000-es évjáratú piros, idomos SV.

Hogy minden rendben legyen, a barátommal és egy kedves szerelő haverommal néztük meg a gépet, és mivel hosszas tanakodás után végül rábólintottak, összegezve a tényeket (ár, szükséges költségek), megvettem a motort. Haza már mi mehettünk vele. Nagyon boldog voltam, hogy sikerült, természetesen napokig tartó vigyorgás indult meg...

HIRDETÉS (x)

Az átnézéskor elmondták a srácok, hogy nagy baj nincs, de így is sok meló lesz még vele, hogy pöpec gép legyen belőle. Engem ez egy csöppet sem tántorított el tőle, mert nagyon szeretek szerelni, bütykölni.És a munkát illetően igazuk is lett...

Már a vételkor észlelt, és legnagyobb fejtörést okozó gond az volt, hogy valami folyás volt a blokkon, amiről csak találgattuk, hogy mi lehet. Sokat tanakodtunk, hogy vajon nagyon nagy-e a baj, vagy nem annyira vészes a helyzet, mint amennyire kinéz. Alaposabb átvizsgálás után úgy gondolták a fiúk, hogy valószínűleg egy kevésbé jelentős probléma okozhatja.Engem persze ezek után sem hagyott nyugodni a dolog, úgyhogy hazaérve szinte egyből el is kezdtem szétszedni a motort.

Ekkor anyáék még nem voltak otthon, úgyhogy felhívtam őket, hogy elújságoljam: "Vettem motort". Anya teljesen be volt zsongva, nagyon örült. Mivel ő is tud és nagyon szeret is motorozni, arra számított, hogy majd egyből ki is próbálhatja, de mire két nap múlva hazaértek már csak darabokban tudták megnézni, a fél garázs teli volt a motorral.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Február 2-án hoztuk el a motort, és következő héten volt lehetőségünk arra, hogy egy kicsit...
Bővebben...
Ránéztem ma a hétvégi időjárás előrejelzésre. Bár tisztában vagyok vele, hogy gyakran még aznap este...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!