Szemed a pályán

A GPS hasznos kütyü, de a motoron a kijelző folyamatost bámulása könnyen bajt okozhat. Most már erre is van megoldás.

Vannak már a piacon ilyen-olyan plexire, kormányra rögzíthető GPS tartók, ám egyik sem a legjobb megoldás, hiszen kiesik a motoros látóteréből. Ezt a problémát próbálja orvosolni most egy új, Androidos telefonokra telepíthető alkalmazás.

HIRDETÉS (x)

A Route 66 és a Tom Tom közösen fejlesztette ki a Follow Me névre keresztelt alkalmazást, melynek lényege, hogy a telefon kamerájának képére iileszti rá a program a navigációt, illetve egy virtuális autót, ami végig mutatja előttünk az utat.

Kicsit olyan ez, mint a vadászpilóták kijelzője, minden fontos információ a szemünk előtt van, mégsem zavar a szabad kilátásban. Azonban van egy kis probléma ezzel az új találmánnyal, amit remélhetőleg hamar orvosolnak majd. Gondoljunk csak bele, hogy mi a helyzet, ha nem csak a virtuális autó van előttünk, hanem tényleg ott egy autó, amit kitakar a kijelző.

Minden esetre üdvözlendő ez a fejlesztés, remélhetőleg hamar levetkőzi a gyermekbetegségeit is, és igazán hasznos társa lehet a motorosoknak.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Rá kell jönnöm, hogy ki kell szakadnom a mókuskerékből, hogy ne fásuljak bele. Ilyenkor valami...
Bővebben...
Sosem voltam a konyha ördöge/tündére, de miután a motorok már a téli álmukat alusszák, én...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!