Szemed a pályán

A GPS hasznos kütyü, de a motoron a kijelző folyamatost bámulása könnyen bajt okozhat. Most már erre is van megoldás.

Vannak már a piacon ilyen-olyan plexire, kormányra rögzíthető GPS tartók, ám egyik sem a legjobb megoldás, hiszen kiesik a motoros látóteréből. Ezt a problémát próbálja orvosolni most egy új, Androidos telefonokra telepíthető alkalmazás.

HIRDETÉS (x)

A Route 66 és a Tom Tom közösen fejlesztette ki a Follow Me névre keresztelt alkalmazást, melynek lényege, hogy a telefon kamerájának képére iileszti rá a program a navigációt, illetve egy virtuális autót, ami végig mutatja előttünk az utat.

Kicsit olyan ez, mint a vadászpilóták kijelzője, minden fontos információ a szemünk előtt van, mégsem zavar a szabad kilátásban. Azonban van egy kis probléma ezzel az új találmánnyal, amit remélhetőleg hamar orvosolnak majd. Gondoljunk csak bele, hogy mi a helyzet, ha nem csak a virtuális autó van előttünk, hanem tényleg ott egy autó, amit kitakar a kijelző.

Minden esetre üdvözlendő ez a fejlesztés, remélhetőleg hamar levetkőzi a gyermekbetegségeit is, és igazán hasznos társa lehet a motorosoknak.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Sokat agyaltam, megírjam-e ezt a bejegyzést. Tulajdonképpen semmi értelme, puszta nyivákolásnak hat. Gáz Szóval van ez...
Bővebben...
Júniusban voltam barátnőmmel az Onroados 48 órás tájékozodási túrán. Én kis naiv azt hittem, hogy...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!