Egy kerékkel kevesebb

Gondolom mindenki látott már három keréken gördülő, motorszerű szerkezetet .

Fura szerzemények, hiszen igazából se nem motor, se nem autó, tulajdonosaik azonban a biker életérzést vallják, és a motoros társadalmat erősítik. Én életemben először a kisújszállási találkozón láttam trikeot, amikor még éppen csak belecsöppentem a motorosok sokszínű világába.

HIRDETÉS (x)

És ott állt ő, hosszú, csillogó első villával, nevetségesen keskeny első kerékkel, tekintélyt parancsoló kipufogókkal, és orbitálisan nagy hátsó kerekekkel. Nézegettem, ízlelgettem, hogy ez miféle szerzet lehet, végül a drágám világosított fel róla, hogy na, ez egy trike. Ötletes és bizarr trikeok a galériában!

Azóta a mai napig csodálattal nézem ezeket a bálnákat. Csodálom a fantáziát, ami nélkülözhetetlen a megszületésükhöz, a kitartó munkát amit a megépítése jelent.

Itthon eddig még csak elvétve láttam ezeket a csodákat, és különösebben extrém darabokkal még nem hozott össze a sors, külföldi kollégáink azonban ráakadtak jó néhány gyöngyszemre, amikre áll a mondás: „Nincs ki mind a négy kereke!”

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Mióta karanténban vagyunk, olyan terülj-terülj asztalkám van nálunk, mint ide Lacháza. Hétvégén pl. egyik nap...
Bővebben...
Helyzetre való tekintettel egyre több időt tartózkodók otthon. Ennek egyik előnye, hogy kiülhetek az erkélyre...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!