Olcsó János rövid ideig él – Mely dolgokon nem érdemes spórolni a motorkarbantartáskor

olcs janos 01Nem született mindenki grófnak, hercegnek, királynak, így csak keveseknek adatott meg az, hogy mindenből a legjobbat vegyék. A többiek is megtennék ugyan, de ha nincs miből, akkor hiába akarják. Jobb esetben addig nyújtózkodnak, amíg a takarójuk ér, és annyit költenek a motorjukra, amennyit félre tudnak tenni rá. Ez van. Ebből kell kihoznod neked is a legtöbbet.

Cikk folytatása

Nyomtatás E-mail

5+1 illemszabály motorosoknak – Biker etikett kezdőknek, és gyakorló taplóknak

motoros etikett 01Mint minden hobbi, szenvedély, így a motorozás is összehozza az embereket, és szubkultúra módjára egyesíti a hasonló érdeklődési körrel, közös hóborttal rendelkezőket. Még akkor is társas móka ez, ha valaki egyedül motorozik, mondván, ő nem akar alkalmazkodni senkihez sem motorozás közben. Vagy egyszerűen nem is tud.

Cikk folytatása

Nyomtatás E-mail

A lazaság sokba kerül – Még mindig divat az olcsó donorcucc

donorcucc 01A rövid tavasz után itt a hamarabb beköszöntött nyár, ennek okán a szokottnál is többen váltanak motorra az autók vagy a tömegközlekedés helyett. Ez így teljesen rendjén van, csupán azt felejtik el sokan, hogy a motorokon se légzsák, – na jó, a Gold Wingeken elvétve található – se biztonsági öv, se pedig a fémkalitka nem védi meg őket a baleseti sérülésektől és az időjárási körülményektől.

Cikk folytatása

Nyomtatás E-mail

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Kövess bennünket

Blogok

Az utóbbi néhány alkalommal, amikor motoroztam, furcsa kopogás jött a motor eleje felől, ha nagyobb...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!

Értesülj hetente friss híreinkről!