Akik számára nincs holtszezon – Motorozás 7 fok alatt

teli motorozas 01A bűvös szám, ami sok autós és néhány elvetemült motoros számára nem újdonság. 7 fok alatt a nyári gumiabroncsok elvesztik azon tulajdonságaikat, melyeket melegebb időben megszokhattál. Az autósoknak könnyű a helyzetük. Egyszerűen felpattintják a téli szettet, és majdnem teljes biztonsággal közlekedhetnek. Igen ám, de mi a helyzet azokkal a motorosokkal, akiket a hideg idő sem tántorít el.

Cikk folytatása

Nyomtatás E-mail

Széllel szemben okosan – Amit a motorkerékpárok szélvédőiről tudni érdemes

motor plexi 07Akik nagy tempóban, hosszabb távokon, és kedvezőtlen időjárási viszonyok között is motoroznak, a nyáron olyan jóleső menetszelet sokszor szívesen elhagynák a motorozás sajátosságai közül. Ebben az esetben célszerű a gyári légterelőket módosítani, vagy ha a motoron ilyen eredetileg sem található, akkor beszerezni egyet. Ezek után sok minden más dimenzióba kerül.

Cikk folytatása

Nyomtatás E-mail

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Kövess bennünket

Blogok

Nemcsak a hőmérséklet kevesebb 7 foknál, ami téli gumi nélkül már nem kimondottam biztonságos, hanem...
Bővebben...
Ezt a hétvégét itthon töltöttük, betegeskedtünk, és amúgy is rossz időt mondtak. Mondjuk az idő...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!

Értesülj hetente friss híreinkről!

Weboldalunk a látogatói élmény növeléséhez cookikat (sütiket) használ. Az oldal további böngészésével elfogadod a sütik használatát.