5+1 tipp a nyári motorozáshoz

5 tipp nyari motorozashozJúlius leginkább a nyaralásról szól, ilyenkor sokan indulunk útnak, hogy kipihenjük az év első felét és feltöltődjünk a következő hónapokra. Bárhova is megyünk, az utazás során sem szabad, hogy megfeledkezzünk a biztonságunkról és az egészségünkről.

Cikk folytatása

Nyomtatás E-mail

5 ok, hogy ha nem tudsz alkalmazkodni, motorozz egyedül

antiszocialis kozlekedes 01Amint a motoroddal elindulsz otthonról, akarva akaratlanul is egy közösség részévé válsz arra az időre, amíg célodhoz meg nem érkezel. Ha képtelen vagy alkalmazkodni a többi közlekedőhöz, betartani a közlekedési szabályokat és felvenni a forgalom ritmusát, akkor máris elmondhatod magadról, hogy antiszociális vagy. Maradj otthon, vagy menj busszal. Mindenkinek jobb lesz így.

Cikk folytatása

Nyomtatás E-mail

Ez minden, csak nem rutin oktatás!

motoros rutin oktatasEgyre több kétségbeesett lány talál meg minket azzal a panasszal, hogy a motoros iskolákban úgy kezelik őket, mintha már tudnának motorozni, az oktató nem magyaráz, nem tanít semmit, csak elveszik a pénzt és felkészületlenül küldik el őket a vizsgára. Ezzel pedig a porba tapossák a tanulni vágyók önbecsülését is.

Cikk folytatása

Nyomtatás E-mail

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Sokat agyaltam, megírjam-e ezt a bejegyzést. Tulajdonképpen semmi értelme, puszta nyivákolásnak hat. Gáz Szóval van ez...
Bővebben...
Júniusban voltam barátnőmmel az Onroados 48 órás tájékozodási túrán. Én kis naiv azt hittem, hogy...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!