Répasisak? Hagyjuk már! – Zöldség alapanyagú bukósisak a küszöbön

repasisak 01A répa nagyon egészséges. Rengeteg rostot tartalmaz, mely gazdag „A” vitaminban és káliumban. Jót tesz a bőrnek, így sok bőrápoló szer alapanyagául szolgál, továbbá megvédi a fejedet a súlyos baleseti sérülésektől is. Igen, jól olvastad. Mivel a répából bukósisakot gyárt egy skóciai cég, könnyen lehet, hogy majd ez a zöldség lesz biztonságod forrása az utakon is.

Cikk folytatása

Nyomtatás E-mail

Sisakba zárt koncertterem – Domino Pro kommunikációs rendszer

domino pro 01Telefon, zenelejátszó, GPS, utas intercom, és még ki tudja milyen kütyük hangjai kerültek be a sisakjainkba az utóbbi évek során. Elérhetők vagyunk telefonon motorozás közben is, nem kell a GPS monitort kémlelnünk, hogy tudjuk, hol lesz a következő lehajtó, miközben kedvenc zenekarunk dalait hallgatjuk. Hasznos dolgok ezek, de vajon biztonságosak is?

Cikk folytatása

Nyomtatás E-mail

Elő a motorokkal! – Alap átnézési tanácsok bevetés előtt

szezon elotti atnezes 01Már nem csak a naptár szerint van itt a tavasz, hanem az időjárás is meg-meg ajándékoz olyan napokkal, órákkal, melyek kedveznek a motorozásnak. Sokan már elő is vették a járgányt, és amikor csak lehet, útra is kelnek. Ha te eddig még idén nem jutottál el, de hamarosan tervezed, mint minden szezon elején nézd át alaposan a motorodat, hogy ne érjenek meglepetések.

Cikk folytatása

Nyomtatás E-mail

Porlasztó, ha rakoncátlankodni kezd – Karburátor tisztítás VIDEÓVAL!

karburator tisztitas 01Mint minden gép, alkatrész, a használat során elkopik, elkoszolódik. Néha nekik is jár az alapos szemrevételezés és tisztítás. A porlasztók hosszú ideig gondtalanul teszik a dolgukat, de eljön az a pont, amikor már külső beavatkozás nélkül nem működnek rendesen, te meg miattuk dekkolhatsz az út szélén. Jobb megelőzni a kellemetlenségeket. Takarítsd ki néha!

Cikk folytatása

Nyomtatás E-mail

Ne kalimpálj össze-vissza! – Szezonvégi gyorstalpaló a motoros karjelzésekről

motoros karjelzesek 18A motoros holtszezonban álmodozhatsz jövő évi túrákról, csinosítgathatod a gépedet, beszerezhetsz akciós kiegészítőket, és nem utolsó sorban tanulhatsz is sok mindent, ha motoros témában olvasgatsz. Kifogyhatatlan a tudáshalmaz, amit nem árt magadba szívnod az életben maradásért. Összefoglaljuk neked, mit érdemes tudnod azokról a karjelzésekről, amiket rutinos motoros társaid előszeretettel alkalmaznak.

Cikk folytatása

Nyomtatás E-mail

Ha már a hazai piac le van rabolva – Motorkerékpár behozatal külföldről

motor behozatal 01A szép hosszúra nyúlt motoros szezon már az utolsókat rúgja. Ha nem tetted el a motorodat télire, akkor Mindenszentekkor még gurulhattál néhány kilométert, megjáratva a vasat a hosszú álom előtt. Amíg a motor pihen, te lehet, hogy majd elkezdesz agyalni azon, hogy hogyan cicomázd, extrázd fel a gépet, vagy épp cseréld le egy szebbre, jobbra, ha már úgy éreznéd, hogy kinőtted vagy épp meguntad a régit.

Cikk folytatása

Nyomtatás E-mail

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Ez a sztori hetekkel ezelőtt történt, de mivel a technika keresztbehúzta a fotóblogomat, így most...
Bővebben...
Lépésről lépésre haladunk. A kis lakásunk értékbecslése megtörtént, várjuk a bank visszajelzését. Türelemmel kell lennünk,...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!