A Föld napja – Motorral is tehetsz a környezetért

a fold napja 01A természetvédők szemszögéből minden gép, jármű, ami károsanyag-kibocsátást produkál, maga a sátán. Persze, nem vitatott, hogy nem tesz jót a környezetünknek, de társadalmunk, gazdaságunk egyik alappilléréről van szó, ami sajnos kihagyhatatlan életünkből. Annak érdekében, hogy ezek használata mellett is kíméld környezetünket, sokat tehetsz te is, aki nap mint nap él a gépek adta lehetőségekkel.

Cikk folytatása

Nyomtatás E-mail

Holnap indul a Vezess Biztonságosan program jelentkezése az ingyenes motoros tréningekre - FRISSÍTVE!!!

ingyenes vezetestechnikai trening ivtmA Nemzeti Fejlesztési Minisztérium a 2017-2018. évi Közúti Közlekedésbiztonsági Akcióprogram és Intézkedési Terv keretében ebben az évben is megrendezi a „Vezess biztonságosan!” Vezetéstechnikai tréningprogramot, amelyen ezernél is több járművezető vehet részt ingyenesen a különböző járműkategóriákban. A 20-20 fős motoros tréningekre holnap indul a jelentkezés. 

Cikk folytatása

Nyomtatás E-mail

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Kövess bennünket

Blogok

Most áprilisban még nem vettem BKV bérletet, szép idő van, állandóan Monsterrel közlekedem. És imádom,...
Bővebben...
Nem szereti a hordozót. És amikor már nem bírunk Vele, jöhet a Moana ​(NaNa,...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!

Értesülj hetente friss híreinkről!

Weboldalunk a látogatói élmény növeléséhez cookikat (sütiket) használ. Az oldal további böngészésével elfogadod a sütik használatát.