5 ok, hogy ha nem tudsz alkalmazkodni, motorozz egyedül

antiszocialis kozlekedes 01Amint a motoroddal elindulsz otthonról, akarva akaratlanul is egy közösség részévé válsz arra az időre, amíg célodhoz meg nem érkezel. Ha képtelen vagy alkalmazkodni a többi közlekedőhöz, betartani a közlekedési szabályokat és felvenni a forgalom ritmusát, akkor máris elmondhatod magadról, hogy antiszociális vagy. Maradj otthon, vagy menj busszal. Mindenkinek jobb lesz így.

Cikk folytatása

Nyomtatás E-mail

Ez minden, csak nem rutin oktatás!

motoros rutin oktatasEgyre több kétségbeesett lány talál meg minket azzal a panasszal, hogy a motoros iskolákban úgy kezelik őket, mintha már tudnának motorozni, az oktató nem magyaráz, nem tanít semmit, csak elveszik a pénzt és felkészületlenül küldik el őket a vizsgára. Ezzel pedig a porba tapossák a tanulni vágyók önbecsülését is.

Cikk folytatása

Nyomtatás E-mail

Te döntesz! Iszol, vagy motorozol? – A húsvéti ittas vezetés előnyei

husveti ivaszati 01Már megint egy ünnep, már megint egy alkalom, hogy pusztuljanak az agysejtek. Legtöbben persze ennyivel nem érik be, így előszeretettel pusztítják a járműveket, útszéli fákat, a bordákat, koponyákat, gerinceket, és ami a legszebb, hogy nem csak a sajátjaikat, hanem másokéit is. Ha piálsz és vezetsz, akkor nem csak a pénztárcád bánhatja a dolgot egy birság miatt, hanem bele pusztulhatsz te magad is.

Cikk folytatása

Nyomtatás E-mail

Répasisak? Hagyjuk már! – Zöldség alapanyagú bukósisak a küszöbön

repasisak 01A répa nagyon egészséges. Rengeteg rostot tartalmaz, mely gazdag „A” vitaminban és káliumban. Jót tesz a bőrnek, így sok bőrápoló szer alapanyagául szolgál, továbbá megvédi a fejedet a súlyos baleseti sérülésektől is. Igen, jól olvastad. Mivel a répából bukósisakot gyárt egy skóciai cég, könnyen lehet, hogy majd ez a zöldség lesz biztonságod forrása az utakon is.

Cikk folytatása

Nyomtatás E-mail

Sisakba zárt koncertterem – Domino Pro kommunikációs rendszer

domino pro 01Telefon, zenelejátszó, GPS, utas intercom, és még ki tudja milyen kütyük hangjai kerültek be a sisakjainkba az utóbbi évek során. Elérhetők vagyunk telefonon motorozás közben is, nem kell a GPS monitort kémlelnünk, hogy tudjuk, hol lesz a következő lehajtó, miközben kedvenc zenekarunk dalait hallgatjuk. Hasznos dolgok ezek, de vajon biztonságosak is?

Cikk folytatása

Nyomtatás E-mail

Elő a motorokkal! – Alap átnézési tanácsok bevetés előtt

szezon elotti atnezes 01Már nem csak a naptár szerint van itt a tavasz, hanem az időjárás is meg-meg ajándékoz olyan napokkal, órákkal, melyek kedveznek a motorozásnak. Sokan már elő is vették a járgányt, és amikor csak lehet, útra is kelnek. Ha te eddig még idén nem jutottál el, de hamarosan tervezed, mint minden szezon elején nézd át alaposan a motorodat, hogy ne érjenek meglepetések.

Cikk folytatása

Nyomtatás E-mail

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Pünkösd miatt rövid hét volt, vagyis nekem olyan szerencsém volt, hogy több nap volt pihenős...
Bővebben...
Az ovi utolsó hete nagyon kemény. Mármint nekem... Évzáró, utolsóminden, táborszülői, sulisintéznivalók, füzetcsomagátvétel, apáknapja, úristenmindjártittazanyámis,...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!