Saját motor teszt: Honda NTV 650 Revere

Tartalomjegyzék

kovacs diana honda ntv 650 revere cimlapGondoltam 1 év és 4000 km után, írok egy kis beszámolót az én kis szerelmemről, hát ha valaki kedvet kapna ehhez a típushoz.

A motorról: Honda NTV 650 Revere (én Arnoldnak neveztem el, karakteres név egy karakteres motornak), 1988-as. Jómagam 163 cm vagyok és féltalppal, magabiztosan leér róla a lábam. Párom 187 cm és ő is kényelmesen tudja vezetni, így magasabbaknak is megfelelő lehet.

Amikor 1 éve motor vásárlás előtt álltam, igazából nem tudtam, hogy mit keresek. Sose volt előtte motorom, tapasztalatom se volt és persze még jogsim se. Rengeteg motort megnéztem, kipróbáltam, de nehezen tudtam véleményt formálni.

HIRDETÉS (x)

Mivel párom is nagy motoros, kicsit könnyebb helyzetben voltam, tudott tanácsot adni, hogy melyiket nem ajánlja és melyiket igen, viszont így se volt sétagalopp. Belegondoltam, hogy nem kis összeget fogok rákölteni magára a motorra, a jogsira és a felszerelésre is. Ha esetleg mellé nyúlok, nagyot bukhatok.

kovacs diana honda ntv 650 revere 1Aztán egyik nap mentünk a szerelőnkhöz és a mellette lévő kereskedőnél, akivel jóban volt, mutatott nekem egy motort, ami véleménye szerint érdekelhet. Tipikusan az az esett volt, hogy a szerelem talál meg téged és nem fordítva. Tökéletes volt magasságban és komfortban is.

A súlya rémített meg az elején kicsit, teletankolva 240 kiló körül van, de mindenki mondta, hogy majd hozzá szokok. A szerelő azt mondta, hogy átnézi és helyre hozza, amit kell a vásárlás előtt, így ugyan nem akkora lelkesedéssel, de rábólintottam, hogy legyen.

kovacs diana honda ntv 650 revere 2Az elején nagyon féltem tőle, az erejétől és a súlyától is, de most már áldom az eget, hogy hallgattam a szerelőnkre.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Mióta karanténban vagyunk, olyan terülj-terülj asztalkám van nálunk, mint ide Lacháza. Hétvégén pl. egyik nap...
Bővebben...
Helyzetre való tekintettel egyre több időt tartózkodók otthon. Ennek egyik előnye, hogy kiülhetek az erkélyre...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!