Sornégy szerelmem: Kawasaki Z900 ❤ 2019 teszt

Tartalomjegyzék

kawasaki z900 cimlapAz egész úgy volt, hogy a 900-as Horni a nagy szerelem, akiről az idők folyamán lassan lemondtam, mert hiába az ergonómia meg a kézbe símuló dinamika, ha a parkoláskor rám dől, ki nem mászok alóla önállóan... csak ha lehúzzák rólam, mert olyan nehéz.

Aztán most, ahogy mentem ezért a kis csodálatos gurigáért, a Kawasaki Z900-ért, már előre felkészültem, hogy most felszívom magam, mert a 600 feletti vasak súlyával már óvatosan bánunk, kétszer átgondoljuk hová tesszük le a vasat parkolásnál, mert ha nincs ember a környéken aki odébb rakja, ha elkottáztuk, azért mégiscsak vérciki.

Aztán ott állt a csodálatosan vékony kis derekával, a csíkszemű vigyorával, a combbal ölelhetős tankjával, a filigrán súlyával és az első 100 méter után tudtam, hogy a szerelem új arcot öltött: Ő itt az igazi! Mert 900-as, mert sornégy és mert könnyű és mert olyan a futóműve, hogy álmodni se tudnék jobbat... Szóval nálam szerelem lett első km-re, kiütötte a Hornit.

HIRDETÉS (x)

Külső

Szerintem összességében gyönyörű, hájtek, ledes, fekete-szürke-piros, hullámzik is és szögletes is. Piros váz, fekete tank, szürke idomok, feszesen gömbölyű formák, mint egy olimpikon szálkás izomzata: ránézel és tudod, hogy itt van dinamika, sugomi dizájn.

kawasaki z900 1Van aki szerint vad és kőkemény kinézete van, szerintem meg tök harmonikus, és inkább dinamikus. A hegyes kicsi első indexlámpái szinte bájosak a miniplexije felett a szexin kivillanó motorblokk az aranyszínű leömlőkkel meg sokat sejtetően kanyarog.

A Z alakú hátsó ledes lámpája olyan zés. A rövid háromszögletű fekete-szürke kipufogó szépen simul be az összhatásba, a hangja kellemesen duruzsol, aztán amikor húzod neki, van egy ilyen kellemes szívóhangja, ami a dinamikus ugrékonyságát hangsúlyozza akusztikus elemekkel is. Nah, mondjuk ki, hallani is jó ahogy húzod a gázt.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Mióta karanténban vagyunk, olyan terülj-terülj asztalkám van nálunk, mint ide Lacháza. Hétvégén pl. egyik nap...
Bővebben...
Helyzetre való tekintettel egyre több időt tartózkodók otthon. Ennek egyik előnye, hogy kiülhetek az erkélyre...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!