A dinók királynője: Moto Guzzi Audace

Tartalomjegyzék

moto guzzi audace 2018 19Úgy kezdődött az egész, hogy az újságíró kolléga ezzel a vassal tolta oda a Harley fesztre az orcáját, és hát no, a motort úgy bámulták a nagy szőrös macsók, mint kisgyerek a cukorkát a nasiboltban.

Ezt el köll kunyeráljam felkiáltással rácsaptam a motorhoz kapcsolható telefonszámra az Auto-motor TV-s kollégától, és némi várakozás után majd 3 napot sikerült is a motorral eltölteni.

A név "Audace" franciául merészet, olaszul szokatlant, különlegeset jelent. Ránézésre ez stimmel is: a brutális méretek, lágy de mégis robosztus formák, méretek, igazán imponáló külsővel áldották meg a motort. A motor mattfekete síkjából vörösen kilógó V kettes blokk nagyon szexi, a legzorallabb motoros macsó is úgy néz rá, mint a csiga: kocsányokon lógnak a szemei.

HIRDETÉS (x)

Az olaszok jók a ruhatervezésben, és ezen a motoron is nagyon szépen ötvözték a régies klasszikus formákat a modern mattfeketével, karbonnal, ledes lámpákkal, kör alakú, de krómozott szélű digitális műszerfallal, matt-fekete hosszúcsövű kipuffogóval, szép kerekekkel, egyebekkel.

A nem motorozó ismerősök is bámulják, a motorozók meg nettó ráfolyatják a nyálukat. A motort a California alapjaira építették, de egy csomó változtatással, pl máshol van a lábtartó, szépkarbonos tankbugyija van, kipörgésgátló, tempomat stb.

Az összhatás kifejezetten szép: a modern és a régi nagyon jól eltalált ötvözete. Egyszerre amerikai meg egyszerre olasz, és egyszerre régi meg modern is.

 

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Egy csomó filmet megnéztünk már a világvégéről, az apokalipszisről meg a nagy világégés utáni életről,...
Bővebben...
Tavaly ősszel cseréltem motort, ezért még nem volt akalmam az "új motoromat" próbálgatni. "Maradj...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!