Mutogatósvas - Pure BMW NineT 2017

Tartalomjegyzék

bmw ninet 2017 5Vannak motorok, amiket nem azért veszünk, hogy motorozzunk vele, hanem azért, hogy csodálják őket, illetve a gazdáját ugyebár. Nos, ez a motor tipikusan olyan.

Retro, mégis modern, repülőalkatrészekre hasonlító apróságok, különleges vonalvezetés, lecsapott hátsó vége, katonás színvilág, kardán meghajtás, ledek, oldalra kilógó boxermotor.

A motor felülről és bárhonnan nézve annyira asszimetrikus, hogy nem is várod el, hogy a járása szép legyen. Váltáskor rúg egyet, gázadásnál oldalra feszül, de azért mókás vele a haladás, meg lehet szokni. Abszolute karaktermotor, használata csak rutinosaknak ajánlott, enyhe megszállottsággal akár imádni is lehet. Ne várjunk tőle japánosan finom mérnökmunkával kezünk alá dolgozó engedelmes jószágot.

HIRDETÉS (x)

Ez egy öntörvényű, betörésre váró és abszolúte egyéni viselkedési karakterrel létező motor, tiszteljük a lóerőket, kezdjünk el vele újra megtanulni motorozni, mert mindent másként csinál. Az amitől a japán vasakat imádják, az itt mind nincs, cserébe van más, amit vagy megszeret az ember, vagy világnak megy.

Pure - natúr egyszerűség

Karral előre dőlős póz, kicsit előredöntött derékkal, hajlított térdekkel. Ez az a póz, amitől én gyorsan elfáradok motoron, sőt, ha utas van, akkor még ingerült is leszek, ha elkezd belém is csimpaszkodni, mert nincs hova kapaszkodnia. De nincs hová kapaszkodnia, csak egy szalag van az ülésben keresztbe, nyakába húzott lábbal egy nagyobbacska utas igencsak kínlódik hátul, kizárólag picikre van optimalizálva a hely.

 

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Pánikszerűen kezdtem el keresgélni a múlt heti képeimet, mikor eszembe jutott, hogy már megint lemaradok...
Bővebben...
Ömlik a médiából, hogy irány a márkakereskedés, bírja-e a vas az új nyálat. Megkérdeztem. Fölháborodtam. Ugyan...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!