Már majdnem tökéletes: Honda NC700S 2012 Teszt

Tartalomjegyzék

Már majdnem tökéletes: Honda NC700C 2012 TesztSzóval már felmerült bennem néhány éve, hogy milyen lenne, ha végre valaki legyártana egy olyan motorkerékpárt, amibe ugyanúgy lehet rámolni mint egy robeszban: a buksi elfér benne, vagy tölthetem tele és nem csúnyúl le a vas a gumipókozástól, ráadásul otthagyhatom, hogy nem rámolják szét, ami rajta van...

Ó és az űbercukisága a robogó jellegű fogyasztás lenne, ha olyan 4 lityi alatt megállna az egész, mindezt motor fazonnal, és motor teljesítményben, azzal a jár-móddal és minden, ami egy motorra vonatkozik. Aztán végül odáig jutottam, hogy ez a vágyálom valószínűleg akkor fog teljesülni, amikor mindenki privát teniszlabdányi reaktorral fog szaladgálni a zsebében, és épp abba a járműbe teszi bele, amelyikkel épp menni akar.

HIRDETÉS (x)

De nem, megértem! Ime itt van ő, az én álommasim Hondáéktól: az NC700S. Megcsinálták!

A tankhelyi púpjába lehet rámolni, üzemanyagot meg a feneked alá tankosz (úgyse volt sosem értelmes hely az ülés alatt), 3,5-3,8 liter körül eszik, motorfazonú, naked és jajdejó.

Még több kép a galériában!A formája amolyan hondásnaked: nem túl szép, de praktikus, kicsit irodista jellegű. Szemből nem valami jellegzetes, de legalább vidáman teleszájjalvigyorgós lámpájú, kis praktikus plexijű jószág. Oldalról nézve nyúlánk testalkat, szépen rajzolódó csővázzal, minimális műanyaggal, az is nyulánkosra faragva.

Ami nagyon tetszett, hogy a tank rásimul felülről a combodra, és kifejezetten jól lehet bele lábbal kapaszkodni. Olyan odasimulós hozzád, igazán kis dorombolós púposkodó ám ő, ami kanyarodás közben olyan kellemes, ahogy összebújsz a vassal és érzed hogy együtt vagytok az íven (a többi az xxx oldalakon olvasható).

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Írtam már róla a #neérintkezzegyébkéntfelőlemodamészahováakarsz blogomban, hogy vettem egy navigációs készüléket, melyre egy barátom szerzi...
Bővebben...
Karantén negyedik hét... vagy 14, ha úgy vesszük. Már számolni sem tudom, mióta vagyunk itthon. ​ Szerencsére...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!