A fürge zöldség: Kawasaki ER-6f 2012 Teszt

Tartalomjegyzék

Kawasaki ER-6f 2012A szemből szúrós szöcsketekintetű vas a Ninja dizájnelemekkel igen pofás sportos kinézetű darab lett.

Az oldalsó kopoltyús légterelői és a nagy púpos tank abszolute egy agresszív jószág érzetét kelti, bár a szigorú külső egy jó belsőt takar, de azért ő egy jóindulatú motor, nincs hiszti, teszi a dolgát és szép a járása is.

HIRDETÉS (x)

A tank dizájnja igazán jellegzetes lett: ahol a kormány belelóg, ott műanyag betéteket kapott, szerintem egész jól néz ki, eltalálták. A motor eleje a hátuljához képest sokkal szélesebb, ezért oldalról nézve kicsit pitbullos az összhatás: széles mellkas, pici hátsó. Mindenesetre azért a hátsó is szép összeségében, elegánsan kilóg a rugó alól (mostanság úgy látom ez divatos dolog, elég sok vason operálnak a rugó színezésével), a kipufogó pedig jobb oldalt alul rejtőzik.

 

A színe selyemcukor-kawazöld, vagyis metálzöld arany beütéssekkel, nekem ettől mindig az a régi celofános selyemcukor ugrik be, aminek mogyorókrém volt a tölteléke. Na aki az ilyen naked-sebességi öszvéreket szereti, annak ez a vas egy fincsi selyemcukor lesz. Ha a dizájnba akarnék belekötni, talán csak abba tudnék, hogy az indexek a szemből érkező motoron valamelyik oldalon el tudnak bújni, ha a motor egy kicsit szögben érkezik egy kereszteződésbe. Egyébként igazán áramvonalasan ezek az első indexek bele vannak süllyesztve az oldalidomokba, igazán ékszerszerű és szépen díszítő elemként.

 

Ráülve a vasra, a testtartás lábra sportos, felsőtestre nakedes, de ha húzzuk a bajszát ráfekhetünk rendesen. A plexije állítható egyéni viszonyokhoz, és a szélvédelme egész jó, még a térd is el van dugva a turbulenciák elől. Az ülés kényelmes, keskeny a tanknál és széles a medencecsont körül, és egészen kellemesen párnázott, nem jellemző vele a feltört fenék.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

A heti fotóimat végignéztem, és megállapítottam, hogy megint csak a kutyámat fotóztam 99%-ban. Tök cuki,...
Bővebben...
Ez a hét még mindig nem az igazi... kissé már unom, hogy nem süt a...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!