Az egyszemű óriás - Kawasaki Versys 2012 Teszt

Tartalomjegyzék

Megint óvatosan, gyanakvó tekintettel adták oda a vasat: nem lesz neked nagy?

ÁÁÁÁh, amiről leér a lábujjhegyem, az már jó lesz! Ez már egészen jó volt, hiszen két-három lábujjam is leért róla. Félretéve a tréfát, ez a motor tényleg magas, langaléta fickóknak javasolt, nemcsak a hórihorgassága, hanem a súlya miatt is: 210 kiló szárazon a kicsike.

HIRDETÉS (x)

Szemből nézve hát no: egyszemű. Nem szép, de mindenütt praktikus kissé terepjárós formák, messziről is kényelmesen hivogató ülés, és felmászva rá bizony tényleg kényelmes. A kormány környékén kényelmesen elérhető minden, egyenes deréktartás, jó beláthatóság mindenfelé, a tükör is jó helyen. Jó nagy gombok, talán hogy a magasabbra nőt nagyobb emberek is mindent jól elérjenek.

Ami miatt nem ér le a lábam rendesen, az pont a szélesen kényelmes ülés. A kéz és lábtartás kellemesen lazán hajlított, ebben a pózban lehet jó sokáig kimotorozni a világból!

Még több kép a galériában!A fék egy kicsit fura, mert igen határozott a hátsó fék, és egy kicsivel erőteljesebb nála csak az első. Összhatásában kellemes, és úgy áll meg mint a szög, semmi viháncolás. A motor igen fürge, a hosszúkás és nehéz test ellenére igen jó kormányozható. A váltója pontos, és jól tűri a hibákat is, nem kattog, de határozottan érződik hová tetted.

A soros négyhengeres néha a lábtartón előjön, másutt nem különösebben. Városban iszonyú jól lehet vele haladni, fürge és ugrékony, jól ellátni rajta az autók felett mert magas, és igen könnyen navigálható, kormányozható. A súlypontja gyomorban érződik, ami igen kellemes.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Sokat agyaltam, megírjam-e ezt a bejegyzést. Tulajdonképpen semmi értelme, puszta nyivákolásnak hat. Gáz Szóval van ez...
Bővebben...
Júniusban voltam barátnőmmel az Onroados 48 órás tájékozodási túrán. Én kis naiv azt hittem, hogy...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!