Az egyszemű óriás - Kawasaki Versys 2012 Teszt

Tartalomjegyzék

Megint óvatosan, gyanakvó tekintettel adták oda a vasat: nem lesz neked nagy?

ÁÁÁÁh, amiről leér a lábujjhegyem, az már jó lesz! Ez már egészen jó volt, hiszen két-három lábujjam is leért róla. Félretéve a tréfát, ez a motor tényleg magas, langaléta fickóknak javasolt, nemcsak a hórihorgassága, hanem a súlya miatt is: 210 kiló szárazon a kicsike.

HIRDETÉS (x)

Szemből nézve hát no: egyszemű. Nem szép, de mindenütt praktikus kissé terepjárós formák, messziről is kényelmesen hivogató ülés, és felmászva rá bizony tényleg kényelmes. A kormány környékén kényelmesen elérhető minden, egyenes deréktartás, jó beláthatóság mindenfelé, a tükör is jó helyen. Jó nagy gombok, talán hogy a magasabbra nőt nagyobb emberek is mindent jól elérjenek.

Ami miatt nem ér le a lábam rendesen, az pont a szélesen kényelmes ülés. A kéz és lábtartás kellemesen lazán hajlított, ebben a pózban lehet jó sokáig kimotorozni a világból!

Még több kép a galériában!A fék egy kicsit fura, mert igen határozott a hátsó fék, és egy kicsivel erőteljesebb nála csak az első. Összhatásában kellemes, és úgy áll meg mint a szög, semmi viháncolás. A motor igen fürge, a hosszúkás és nehéz test ellenére igen jó kormányozható. A váltója pontos, és jól tűri a hibákat is, nem kattog, de határozottan érződik hová tetted.

A soros négyhengeres néha a lábtartón előjön, másutt nem különösebben. Városban iszonyú jól lehet vele haladni, fürge és ugrékony, jól ellátni rajta az autók felett mert magas, és igen könnyen navigálható, kormányozható. A súlypontja gyomorban érződik, ami igen kellemes.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Írtam már róla a #neérintkezzegyébkéntfelőlemodamészahováakarsz blogomban, hogy vettem egy navigációs készüléket, melyre egy barátom szerzi...
Bővebben...
Karantén negyedik hét... vagy 14, ha úgy vesszük. Már számolni sem tudom, mióta vagyunk itthon. ​ Szerencsére...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!