Az agancsos anyahajó - Kawasaki Z1000SX 2012 Teszt

Tartalomjegyzék

altRucit kapott a Z ezres, és egész jófajtát, igazán szépet! De azért én elkereszteltem agancsos anyahajónak, mert nekem minden motor valamiféle élőlény, és be kell azonosítsam.

 

Azért agancsos, mert van egy fura formájú plexije, ami engem a jávorszarvas agancsára emlékeztet: megvan a széles lap meg a nyúlvány ahogy kilóg, és oldalt a beugrók, mintha lapátos agancsa lenne a jószágnak. Az én közepes méretemhez ez kissé bosszantóan fejrázósra sikeredett, bár hogy 110 km/óra körül jön ez pont elő, és aztán újból kisimul 135 körül, azért valamit javít a helyzeten.

HIRDETÉS (x)

Meg valamennyire el is lehet ugyan bújni, de most minek lefeküdni 110-nél... Ez pont az a nézelődős tempó, ami egy csoportos túrázásnál azért tartósan már zavaró, szóval a plexin azt a két oldalsó behasítást pont annak a fejébe hasítanám bele, amelyik kitalálta. Az még megbocsátható lenne ha nem lenne szép, de praktikusan működne, de ez egyik se.

Anyahajónak meg azért anyahajó, mert kábé olyan hőteljesítményt fűt rá a lábadra, mintha egy anyahajó reaktorán ülnél. Szóval a kopoltyúi alól lábra vezetett hőleadás télen biztos nagyon jó, de mivel ez egy sportmotor, bőrruhában nyáron ez döglesztő. Városon átmenni  meg kész katasztrófa, mert ha a motor saját hűtése is bekapcsol, akkor aztán a finn szauna kutyafüle ahhoz képest, amit a vas előad.

Még több kép a galériában!Amíg nem hűti magát, csak szimplán csorog a lé a lábadon, elcsónakázol csöndesen a csizmádban, de amikor beindul a hűtés a kazán alatt, akkor első pillanatban leperzselődik a szőr a sípcsontodról, majd  elkezd gyöngyözni a térded, majd a hátad, végül az agyvized is elkezd bugyogni és a hátadon végigcsorgó izzadtság csöndesen csordogál befelé a nadrágodba...

Elég fázós típus vagyok, és büszkén hordtam a még aligbeleizzadt bukósisakom, hát eddig tartott, az anyahajó elintézte :D Mehetek mosni bukóbélést. 

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Így a Halloween utózöngéjeként itt az idő, hogy felfaljuk a tököket. Ha már mást nem...
Bővebben...
Hiába van új motorom - nem vagyok elég kemény - hogy motorozzak ebben az őszies...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!