Sárga csikó kalandoroknak - Kawasaki Er-6n 2012 Teszt

Tartalomjegyzék

Vannak motorok, amikkel ha találkozik az ember, azonnal kalandorrá válik... Hát ez ilyen.

Azzal kezdődött a sztori, hogy a tesztvas a nagy országbeli túrakaravános bolyongásában megkésve érkezett másik x motor társaságában, és miközben a fiúk pajszerolták le a vasat az utánfutrinkáról, eleredt az eső. A teherautó utánfutó persze nem volt alacsonyan, meg örvendezett is a szállító, hogy jajdeklassz, amikor a vizes meredek fém járólapon kell fel-le tologatnia a vasakat - így csöndben drukkoltam, és segítettem levonszolni a járgányt, hogy végre megkaparinthassam.

HIRDETÉS (x)

Persze nem ő volt a legelőször lerántható vas, hanem úgy középen kuksolt, de legalább csak kicsit áztam el, azt is lábról. Mert a csóringer motoros újságíró persze lukas csizmában ácsorog az esőben, majd a pocsolyában is ugyebár, mert vadul koncentrál a talicskájára, és nem a lába elé néz. 

 

A motor kb. másfél napig volt nálam, jellemzően a kalandorságára ezidő alatt volt esőben motorozás, orkánban motorozás, bukósisakban muslicahaddal motorozás, darázstalálkozó, és amikor fotóztam a vasat, még meg is álltak, hogy mi a gond, kell-e segítség? Megköszöntem szépen, és mondtam, csak fotózkodunk, igazán kedves. Szóval kalandos másfél napunk volt együtt, vizes zoknival és mindenfélével kombinálva.

Külsőségek: rettenetescitromsárga elegáns feketével. Valahogy mégis normális összhatás ránézve (pedig én nem szeretem se a sárgát, se a kolbászzsír metált motoron), és az elvetemült színnek hála, ezt a vasat még tükörből is jobban szúrják ki az autósok. Kifejezetten segítőkész volt vele a forgalom, és még ha nem is ordító vas, a színe miatt elég jó észreveszik.

 

 

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Pánikszerűen kezdtem el keresgélni a múlt heti képeimet, mikor eszembe jutott, hogy már megint lemaradok...
Bővebben...
Ömlik a médiából, hogy irány a márkakereskedés, bírja-e a vas az új nyálat. Megkérdeztem. Fölháborodtam. Ugyan...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!