Ló vs Harley-Davidson Sportster SuperLow XL883L

Tartalomjegyzék

Az egész úgy kezdődött, hogy a Csavargó kiírta a pofalemezére, hogy megy Harley tesztmotorozásra. Húúúha, megszólalt bennem a kisördög, no akkor járjunk csak ennek az amerikai álomnak utána.... Mégis miért cserélhette le a Hellsek főhangyája nemrégiben a HD-ját valami másra...?

Gugli barátunk a Harley tesztmotorozásra rögtön köpött is magából egy regisztrációs oldalt, wáuuu, típus XL 883L Super Low , dátum, e-mail, telefon-okés-e-okés.

A Lóóóval előrelátóan nem közöltem hová megyünk, de éreztem némi rosszallást a szalon előtt leállva, kicsit meghökkenve nyekkent egyet leállításkor. Úgy érzem naon kedves és aranyos voltam, nem támasztottam a szép csilivilik mellé az én muraközimet elrettentésnek. Eltoltam a HD tábla mögé, csak úgy, hogy a hátsó dobozai és kerekei lógjanak ki, mert hát ugye túlért a rendszeren a kicsike. Asszem a Lóóó nem bánta, hogy most nem hagytam szocializálódni.

HIRDETÉS (x)

Aztán bezarándokoltam, a harmadik emberről kiderült, hogy az én emberem, elcsacsogtam miért vagyok itt és már hozta is a papírokat. Van casco biztosítás a motorokra és 100 e ft önrész törés esetén, valamint kijelenti a kedves tesztmotorozós kolléga, hogy van jogsija, és semmiféle kártérítésre nem tart igényt a HD-től egy esetleges baleset okán. Aztán elővettek egy P-s rendszámot, felbiggyesztették a vasra (háhá, a kis huncutok!), majd rájöttek, hogy ebben már kevés a nyenyő, és el kell vinni tankolni.

A Super Low első ránézésre formás kis vas, amolyan kis ékszerdoboz kisugárzással. A forgalmazó állítása szerint direkt nőknek tervezett darab. Hááát, a külső szép, de a részletek már nem vallanak női tervezésre, mert a sárvédőkön, a tankon kívüli krémfehérség meg a szép kis alacsony, sportsteres forma szerintem csajosabb lenne, ha nem fekete vázzal és egyéb fekete betétekkel rakták volna össze. Mondjuk ha az egész krémfehér és króm lenne azzal a narancsos-metál pöttyel a közepén, na na akkor lenne igazán csajos, bár lehet féltek a rizikótól, hogy mi van ha nincs elég hd jelölt csaj... így most külsőre kissé uniszex darab.

Aztán előkerült a főnök fia, ő vezetett fel a tesztkanyarban egy Buellal. (a főnök fia megcsípte álmai melóját, egész nap tesztmotoroztatás ürügyén x vason motorozhat... és a legdurvább, hogy láthatóan nem élvezte). Kérdezték mivel jöttem, megnézték, húha, micsoda madmax motor, nahát egy lánynak... mondtam mi szeressük egymást mi azért.

Aztán összebarátkoztunk a kis ékszerdobozkával, elmondták az index szét van szedve, a jobb oldali a jobb kormánycsutkán, a bal oldali a bal oldalcsutkán, egyéb minden más ugyanúgy. Nézegettem a tenyérnyi órás-mutatós műszerfalat, mégis miket mutogat. Hát, a félcentiszer félcentis kijelzők megmutatják, hogy megy e az index, az N betű, olajnyomás, km-óra,stb. alapokat aztán semmi extra.

Még több kép a galériában!Nemtod a fordulatszámot (bár, minek is az, mert úgyis érzed), és nem mutatja azt se, hogy hanyadikban vagy. Nekem a Lóóó mutizza ezeket 33 évesen és ráadásul nem mikronnyi méretben kell lebandzsítsak rá, hanem azért ha rásüt a nap, akkor is látom mi van.

A kis krém-sárga cukimuki egy kicsit kérette magát, majd beindították és látható rázkódásba kezdett. Megkérdeztem, hogy ez üzemszerű-e hogy ennyire ráz, mondták igen, a HD-knek ez jellegzetessége. De a nagyobb vasakon már berakták a kiegyenlítést, és azok nem ráznak. Gondoltam magamban, én gyökér sornégyes paraszt, azon nincs olyan érzés mintha az ex-főnököm Tungsramból kimentett 40 éves csapágyas kompresszora akarna kiugrani alólam...

Elindultunk. Rázva. Enyhe túlzással átmasszírozott a vas azalatt a 15-20 perc alatt amíg mentünk. Akkor nem ráz, ha húzod neki. De nagyon meg kicsit se nem tudtam húzni neki mert ha lemaradtam bevárt a kolléga, egyébként meg nagyon nem bírtunk felgyorsulni még az autópályán se, mert az oda való felhajtásban mintha segíteni kellett volna... Már majdnem végéhez értünk a felhajtónak, és még mindig nem sorolt ki, mire meguntam és felhajtottam. Intett, hogy köszi.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Sokat agyaltam, megírjam-e ezt a bejegyzést. Tulajdonképpen semmi értelme, puszta nyivákolásnak hat. Gáz Szóval van ez...
Bővebben...
Júniusban voltam barátnőmmel az Onroados 48 órás tájékozodási túrán. Én kis naiv azt hittem, hogy...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!