Változhatnak a kötelező biztosítás díjai

Még újrakötni is érdemes lehet a kötelező biztosítást. Az új díjak alapján évi 3000 Ft-ot spórolok, ha ugyanannál a biztosításnál kötöm meg újra.

Novemberben - a biztosító váltás időszakában - a személyautók, motorok köbcentije helyett már teljesítmény (LE, KW) alapján határozzák meg a biztosítók a 2011-es kötelező díjakat.

Kiszámítom 2011-es kötelező biztosításom díját

Ugyanezt a számítási módot érvényesíthetik a már meglévő szerződésekre is. Jövőre tehát, a "sportosabb" teljesítményű motorokra többet, a nagyköbcentis, de "túrásabb", vagy "városibb" gépekre pedig kevesebbet kell fizetni.

 

HIRDETÉS (x)

Továbbra is kiélezett díjverseny várható a biztosítók között, amit még tovább erősít az, hogy több új biztosító is díjat hirdetett 2011-re. Mindez azt jelenti, hogy még nagyobb lesz idén a verseny az ügyfelekért!

Ha szeretnél spórolni a kötelező biztosításon, ezen az oldalon kiszámolhatod és összehasonlíthatod a 2011-es díjakat az eddigiekkel. Amennyiben meg is kötöd az új, 2011-es biztosításodat 2010. október 30-a és 2010. december 1-je között, részt veszel a Biztosítók.hu nyereményjátékán, amelynek fődíja egy Samsung 3D LCD TV!

Ha CASCO biztosításodat is a Biztosítók.hu-nál kötöd meg ebben az időszakban, kétszeres eséllyel indulsz a nyereménysorsoláson.

Minden adatot tölts ki megfelelően. Nekem például évi 3000 Ft-tal olcsóbb lesz a kötelező biztosításom a motorra, ha ugyanannál a biztosítónál újrakötöm a biztosításomat.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Sokat agyaltam, megírjam-e ezt a bejegyzést. Tulajdonképpen semmi értelme, puszta nyivákolásnak hat. Gáz Szóval van ez...
Bővebben...
Júniusban voltam barátnőmmel az Onroados 48 órás tájékozodási túrán. Én kis naiv azt hittem, hogy...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!