Változhatnak a kötelező biztosítás díjai

Még újrakötni is érdemes lehet a kötelező biztosítást. Az új díjak alapján évi 3000 Ft-ot spórolok, ha ugyanannál a biztosításnál kötöm meg újra.

Novemberben - a biztosító váltás időszakában - a személyautók, motorok köbcentije helyett már teljesítmény (LE, KW) alapján határozzák meg a biztosítók a 2011-es kötelező díjakat.

Kiszámítom 2011-es kötelező biztosításom díját

Ugyanezt a számítási módot érvényesíthetik a már meglévő szerződésekre is. Jövőre tehát, a "sportosabb" teljesítményű motorokra többet, a nagyköbcentis, de "túrásabb", vagy "városibb" gépekre pedig kevesebbet kell fizetni.

 

HIRDETÉS (x)

Továbbra is kiélezett díjverseny várható a biztosítók között, amit még tovább erősít az, hogy több új biztosító is díjat hirdetett 2011-re. Mindez azt jelenti, hogy még nagyobb lesz idén a verseny az ügyfelekért!

Ha szeretnél spórolni a kötelező biztosításon, ezen az oldalon kiszámolhatod és összehasonlíthatod a 2011-es díjakat az eddigiekkel. Amennyiben meg is kötöd az új, 2011-es biztosításodat 2010. október 30-a és 2010. december 1-je között, részt veszel a Biztosítók.hu nyereményjátékán, amelynek fődíja egy Samsung 3D LCD TV!

Ha CASCO biztosításodat is a Biztosítók.hu-nál kötöd meg ebben az időszakban, kétszeres eséllyel indulsz a nyereménysorsoláson.

Minden adatot tölts ki megfelelően. Nekem például évi 3000 Ft-tal olcsóbb lesz a kötelező biztosításom a motorra, ha ugyanannál a biztosítónál újrakötöm a biztosításomat.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Mivel a jó idő csak nem lankad, így a holnapi napot is motorozással fogom tölteni,...
Bővebben...
Régi vágyam volt, hogy ismét kutya tulajdonos legyek. A héten teljesült a vágyam, kis tappancsok...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!