Vége a West Coast Choppersnek

Jesse James végleg bezárja a boltot.

A híres és hírhedt motorépítőnek úgy tűnik nem csak a magánéletében adódtak problémák. Nem sokkal aztuán, hogy elvált Sandra Bullocktól, most motorépítő műhelyét is felszámolja.

Arról egyelőre nincs hivatalos információ, hogy mi késztette a rosszarcú Jesset erre a lépésre. Annyi azonban biztos, hogy a Jesse James vázak és alkatrészek továbbra is kereskedelmi forgalomban maradnak. Árúsításukról a Daytec és a Belt Drive LTD gondokosdik majd.

HIRDETÉS (x)

A West Coast Choppers először 2001-ben kapott komolyabb figyelmet a Discovery Channel Motorcycle Mania sorozataiban. Az ismertség lehetővé tette Jesse számára, hogy bővítse az üzletet. A logóban használt vaskereszt miatt Kaliforniában egy időre be is tiltották a márkát. A botrány szele már 2005-ben megcsapta a vállalatot, akkor illegális szoftverhasználat miatt 35 ezer dolláros büntetést rótt ki rájuk a BSA.

2007-ben újabb büntetést róttak ki Jesse Jamesre. Ekkor túl környezetszennyező motorok gyártása miatt kellett közel 300 ezer dolláros büntetést fizetnie. 2009-ben megszüntették a custom alkatrészek árúsítását. A továbbiakban csak komplett motorokat, ruházati cikkeket és különböző emléktárgyakat árultak.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Karantén negyedik hét... vagy 14, ha úgy vesszük. Már számolni sem tudom, mióta vagyunk itthon. ​ Szerencsére...
Bővebben...
Március 12. Landoltunk 3 hét után itthon. Életem nyaralása volt... Már gyanús volt, hogy hárman írtak...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!