Motorosok a vörösiszap áldozataiért

NaNa - . Motoros hírek

A tiszai ciánmérgezés nagyságrendjét jócskán meghaladja az a vörösiszap szennyezés, amelyet az ajkai timföldgyár egyik gátjának leomlása okozott 2010 október 4-én.

Körülbelül 120 fő sérült meg, sok esetben maradandóan, valamint 8 ártatlan ember lelte halálát a lúgos iszapárban. Egyes hírek arrólszólnak, hogy talán van remény mert létezik megoldás a területek újjáélesztésére természetes alapanyagú szerekkel, de a környezeti katasztrófán túl családok százai vesztették el az otthonaikat és használati tárgyaikat.

HIRDETÉS (x)
A rengeteg segítő mellett most a motorosokon a sor: ismét lehetőségünk van, hogy bebizonyítsuk, hogy a motorosok valóban jó emberek. A magyar motoros társadalom 2010. október 23-án 10:00-13:00 óráig Évadzáró találkozót szervez a Duna Plaza elé, hogy fejenként 100 km benzin költségnék megfelelő felajánlással segítsenek a rászorulókon.

Az adományokat 11:00 órakor egy motoros csapat viszi le Devecserre, hogy személyesen legyenek a helyszínen az összegyűjtött adomány átadásakor. Csatlakozz te is!

Nyomtatás

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS