Motorosok a vörösiszap áldozataiért

A tiszai ciánmérgezés nagyságrendjét jócskán meghaladja az a vörösiszap szennyezés, amelyet az ajkai timföldgyár egyik gátjának leomlása okozott 2010 október 4-én.

Körülbelül 120 fő sérült meg, sok esetben maradandóan, valamint 8 ártatlan ember lelte halálát a lúgos iszapárban. Egyes hírek arrólszólnak, hogy talán van remény mert létezik megoldás a területek újjáélesztésére természetes alapanyagú szerekkel, de a környezeti katasztrófán túl családok százai vesztették el az otthonaikat és használati tárgyaikat.

HIRDETÉS (x)
A rengeteg segítő mellett most a motorosokon a sor: ismét lehetőségünk van, hogy bebizonyítsuk, hogy a motorosok valóban jó emberek. A magyar motoros társadalom 2010. október 23-án 10:00-13:00 óráig Évadzáró találkozót szervez a Duna Plaza elé, hogy fejenként 100 km benzin költségnék megfelelő felajánlással segítsenek a rászorulókon.

Az adományokat 11:00 órakor egy motoros csapat viszi le Devecserre, hogy személyesen legyenek a helyszínen az összegyűjtött adomány átadásakor. Csatlakozz te is!

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Február 2-án hoztuk el a motort, és következő héten volt lehetőségünk arra, hogy egy kicsit...
Bővebben...
Ránéztem ma a hétvégi időjárás előrejelzésre. Bár tisztában vagyok vele, hogy gyakran még aznap este...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!