Motorosok a vörösiszap áldozataiért

A tiszai ciánmérgezés nagyságrendjét jócskán meghaladja az a vörösiszap szennyezés, amelyet az ajkai timföldgyár egyik gátjának leomlása okozott 2010 október 4-én.

Körülbelül 120 fő sérült meg, sok esetben maradandóan, valamint 8 ártatlan ember lelte halálát a lúgos iszapárban. Egyes hírek arrólszólnak, hogy talán van remény mert létezik megoldás a területek újjáélesztésére természetes alapanyagú szerekkel, de a környezeti katasztrófán túl családok százai vesztették el az otthonaikat és használati tárgyaikat.

HIRDETÉS (x)
A rengeteg segítő mellett most a motorosokon a sor: ismét lehetőségünk van, hogy bebizonyítsuk, hogy a motorosok valóban jó emberek. A magyar motoros társadalom 2010. október 23-án 10:00-13:00 óráig Évadzáró találkozót szervez a Duna Plaza elé, hogy fejenként 100 km benzin költségnék megfelelő felajánlással segítsenek a rászorulókon.

Az adományokat 11:00 órakor egy motoros csapat viszi le Devecserre, hogy személyesen legyenek a helyszínen az összegyűjtött adomány átadásakor. Csatlakozz te is!

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Mióta karanténban vagyunk, olyan terülj-terülj asztalkám van nálunk, mint ide Lacháza. Hétvégén pl. egyik nap...
Bővebben...
Helyzetre való tekintettel egyre több időt tartózkodók otthon. Ennek egyik előnye, hogy kiülhetek az erkélyre...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!