Városi bogarak

A BMW és a MINI környezetbarát, elektromos városi robogót készített.

Hétvégén egy kis lazítás címszóval a kádban ázva egy női magazint olvastam, amiben a tökéletes városi szaladgálós ruhák mellett robogókat is mutattak. Hipertrendi újságként természetesen nem a ruhákat válogatták a robeszhoz, hanem a robeszt a ruhához, sikkes kiegészítőnek titulálva azokat.

Nos, a MINI és a BMW közös robogója is belefér a tökéletes formájú, szemetgyönyörködtető városi szaladgálósok sorába. A MINI nagy hangsúlyt fektetett a megjelenésre, minden ívvel és elemmel a nagytestvérre, a MINI Cooperre szeretnének utalni.

HIRDETÉS (x)

A robogó két kivitelben készül, az egyik egy, a másik két személyes. Jelentős különbség csak a robogó színében és az ülés kialakításában van. A kétszemélyes változaton az antracit és a sárga színek jelennek meg, míg az egyszemélyes járgány angol versenyzöldben és barnában pompázik.

A kis szaladgálós elektromos meghajtású, lithium-ionos akksikkal szerelt. A töltésre szolgáló csatlakozót és a mintegy öt méternyi vezetékét stílusosan a "tanksapka" mögé rejtették. Maga a hajtás a hátsó kerékben kapott helyet.

A tervezők igyekeztek egy ultramodern modellt alkotni, így a hagyományos műszerfal, indítókulcs helyett egy mobil dokkoló kapott helyet a műszerfal helyén. Ide lehet behelyezni az okostelefont, aminek kijelzője a dokkolás után műszerfalként működik. Természetesen menet közben használhatjuk a klasszikus telefon funkciókat is.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Azt mondják, a jó szülő egyik ismérve, hogy idejekorán önállóságra, felelősségre tanítja a gyerekét, olyan...
Bővebben...
Szokták mondani, minek az embernek ellenség, ha ilyen barátai vannak..... Nálunk ez már kollégákra is...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!