Városi bogarak

A BMW és a MINI környezetbarát, elektromos városi robogót készített.

Hétvégén egy kis lazítás címszóval a kádban ázva egy női magazint olvastam, amiben a tökéletes városi szaladgálós ruhák mellett robogókat is mutattak. Hipertrendi újságként természetesen nem a ruhákat válogatták a robeszhoz, hanem a robeszt a ruhához, sikkes kiegészítőnek titulálva azokat.

Nos, a MINI és a BMW közös robogója is belefér a tökéletes formájú, szemetgyönyörködtető városi szaladgálósok sorába. A MINI nagy hangsúlyt fektetett a megjelenésre, minden ívvel és elemmel a nagytestvérre, a MINI Cooperre szeretnének utalni.

HIRDETÉS (x)

A robogó két kivitelben készül, az egyik egy, a másik két személyes. Jelentős különbség csak a robogó színében és az ülés kialakításában van. A kétszemélyes változaton az antracit és a sárga színek jelennek meg, míg az egyszemélyes járgány angol versenyzöldben és barnában pompázik.

A kis szaladgálós elektromos meghajtású, lithium-ionos akksikkal szerelt. A töltésre szolgáló csatlakozót és a mintegy öt méternyi vezetékét stílusosan a "tanksapka" mögé rejtették. Maga a hajtás a hátsó kerékben kapott helyet.

A tervezők igyekeztek egy ultramodern modellt alkotni, így a hagyományos műszerfal, indítókulcs helyett egy mobil dokkoló kapott helyet a műszerfal helyén. Ide lehet behelyezni az okostelefont, aminek kijelzője a dokkolás után műszerfalként működik. Természetesen menet közben használhatjuk a klasszikus telefon funkciókat is.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Sokat agyaltam, megírjam-e ezt a bejegyzést. Tulajdonképpen semmi értelme, puszta nyivákolásnak hat. Gáz Szóval van ez...
Bővebben...
Júniusban voltam barátnőmmel az Onroados 48 órás tájékozodási túrán. Én kis naiv azt hittem, hogy...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!