Árverésen a világbajnok kesztyűje

Potzner Ferenc minden idők egyik legeredményesebb magyar motoros kaszkadőre volt.

A népszerű stuntrider a technikás, legnehezebben kivitelezhető lassú mutatványokra specializálta magát, ezeket a zsűri és a szakértő közönség számtalan dobogós hellyel díjazta. Pályafutása csúcsán 2005-ben motoros freestyle világbajnok lett. Mindössze két évvel később, 2007-ben, életének 33. évében sajnos tragikus hirtelenséggel elhunyt.

HIRDETÉS (x)
Most te is segíthetsz a bajnok családjának, hiszen Potzner Ferenc 2005-ös freestyle világbajnok kesztyűje árverésre kerül. Az eladásából származó pénz pedig a legjobb helyre: a családjához. A licit győztesét a kunmadarasi dragbike és streetfighter versenyek szervezője meghívja az Cepsa Dragbike Kupa és a Stuntriding Országos Bajnokság díjátadó gálájára, ahol a kesztyűt Feri feleségétől ünnepélyes keretek között veheti majd át.

A kesztyű kikáltási ára 10.000 Ft, itt tudsz rá licitálni.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Írtam már róla a #neérintkezzegyébkéntfelőlemodamészahováakarsz blogomban, hogy vettem egy navigációs készüléket, melyre egy barátom szerzi...
Bővebben...
Karantén negyedik hét... vagy 14, ha úgy vesszük. Már számolni sem tudom, mióta vagyunk itthon. ​ Szerencsére...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!