Kifutóról a versenypályára

A WSBK Silverstone-ban rendezett futamán a magyar származású stylist, Horváth Kinga öltöztette a BMW csapat hoszteszeit.

A szlovákiai magyar származású, de Münchenben dolgozó stylist, Horváth Kinga, a superbike világbajnokság Misano-ban rendezett futamán öltöztette fel először a BMW Motorrad Motorsport hoszteszeit. A rajtrácson rendezett divatbemutató nagy sikerrel járt, így Kingát Silverstone-ba is meginvitálta a bajor gyári csapat. A cél ismét az volt, hogy a WSBK-n megszokott hoszteszeket különleges, elegáns modellekkel helyettesítsék.

 

HIRDETÉS (x)

A 29 éves Horváth Kinga nem ismeretlen a BMW számára, hiszen tavaly divatshow keretében állította ki munkáit a BMW Múzeumban. Kinga három különböző szettet állított össze a versenyre, amelyeket több egyedi stílusban álmodott meg. „A szettek alapjában véve idomultak a versenyzés, a csapat és a motor arculatához, azonban a stílusokkal igyekeztem széles skálán mozogni így a klasszikus elegánstól egészen a rocker stílusig merészkedtem. Szeretném, ha a rajtrácson látható különleges öltözéket viselő modellekről a nézők a BMW csapatára asszociáljanak – így válogattam össze a ruházatukat is. Úgy érzem sikerrel jártunk, mivel a futamon a nézők és a sajtó figyelmét is felkeltették az extravagáns öltözékek és rengetegen szerettek volna közös fotót modelljeinkkel. Nagy örömünkre szolgált továbbá, hogy számos olyan megjegyzést is kaptunk, amely méltatta, hogy egy gyártó ilyesmit bevállal.” – mondta el a stylist.

A BMW S 1000 RR-rel versenyző csapatot és a modelleket az ismert divatfotós, Markus Hofmann is elkísérte, akinek képei számos magazinban és online felületen is megjelentek a futamot követően. „Silverstone-ban Misano-hoz képest könnyebb dolgunk volt a fotózáskor, mivel nem volt olyan nagy a sürgés-forgás a boxban. Úgy érzem, remek képek készültek.” – tette hozzá Hofmann.

A következő futam szeptember 5-én lesz a Nürburgringen, ahol a BMW csapat rajtrácson álló hoszteszeinek öltözetét ismét Horváth Kinga tervezi majd.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Miközben szerveztem a csamos napot, azért folyamatosan a fejemben motoszkált, hogy még lehet idén olyan...
Bővebben...
Még mindig nem tudjuk, hogy mi baja a motoromnak, lévén, hogy megint nem ültem rajta...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!