Bővül a Royal Enfield

A Royal Enfield új, injektoros modelljei iránt világszerte megnőtt az érdeklődés. Ennek eredményeként a cég nemrégiben bejelentette, hogy terveik közt szerepel a gyártókapacitás növelése az indiai gyártósorokon.

Lassan egy éve teljes erőbedobással dolgoznak a munkások a motorkerékpárok összeszerelésén, a megnövekedett kereslet pedig nagyobb üzemet kíván.

HIRDETÉS (x)

Az elkövetkező három év során a bővítéssel a termelés akár megduplázódhat. A tervek szerint a 2010-es 52000 legyártott darabhoz képest a következő évben már 70000 új motor gördül majd le a szalagról, majd 90000, végül, 2013-ra akár évi 100000 motort is képesek lesznek elkészíteni.

A bővítés nem csak a mennyiségben, de a minőségben is megmutatkozik majd. Az új üzemben helyet kap majd egy festő stúdió, korszerűbb festő és összeszerelő eszközökkel látják majd el a munkásokat.

Az új modellek, amelyekben egy remek, modern blokk dolgozik, a híres, antik Royal Enfieldek stílusjegyeit is magukon hordozzák.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Mivel a jó idő csak nem lankad, így a holnapi napot is motorozással fogom tölteni,...
Bővebben...
Régi vágyam volt, hogy ismét kutya tulajdonos legyek. A héten teljesült a vágyam, kis tappancsok...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!