Új köntösben a BMW-k

A bajor gyár több modelljéhez kínál új fényezéseket a 2011-es évtől. Ezzel egy időben azonban néhány eddigi fényezést megszüntet.

A változások a következők:

A BMW F800 ST esetében két új szín jelenik meg a színpalettán, a fekete (Sapphire black metallic) és a szürke/fekete (Light grey metallic/Sapphire black metallic/Granite grey metallic). Az éjkék és pezsgő fényezések megszűnnek.

HIRDETÉS (x)

A leendő BMW F 800 R tulajok számára három új színt álmodtak meg a designerek: sárga/fekete (Bright yellow metallic/Black satin gloss), szürke/fekete (Granite grey metallic/Black satin gloss) és fehér/kék/piros (Alpine white/Lupin blue metallic/Magma red). Ennél a modellnél a narancs és fehéralu fényezések, valamint a Chris Pfeiffer Edition szűnnek meg 2011-től.

A BMW S 1000 RR két új színben rendelhető majd meg, ezek a sárga (Sun yellow), valamint a szürke (Light grey metallic) fényezések. Az ezüst és méregzöld fényezést pedig kivonják a piacról.

A BMW K 1300 S modellek a 2011-es modellévtől az alábbi új színek rendelhetőek: piros/fekete (Magma red/Sapphire black metallic) valamint kék/fehér/fekete (Lupin blue metallic/Alpine white/Sapphire black metallic). A lávanarancs és a fekete/szürke/piros fényezések ezzel egy időben megszűnnek.

A BMW K 1300 R is két új színben kapható majd, ezek a méregzöld/fekete (Acid green metallic/Black satin gloss) és a fekete/szürke (Black satin gloss/Granite grey metallic matt) fényezések. Azonban a lávanarancs és selyem fényezések ezzel egy időben megszűnnek.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Mióta karanténban vagyunk, olyan terülj-terülj asztalkám van nálunk, mint ide Lacháza. Hétvégén pl. egyik nap...
Bővebben...
Helyzetre való tekintettel egyre több időt tartózkodók otthon. Ennek egyik előnye, hogy kiülhetek az erkélyre...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!