Motoros cuccok kalapács alatt

Billy Gibbons a ZZ Top együttes tagja "Rock + Roll Gearhead" címû könyvét látta el kézjegyével.

Az amerikai Motorkerékpáros hírességek csarnoka online jótékonysági árverést rendez. Az október 31-december 8. közötti időszakban az interneten lehet licitálni a dedikált ereklyékre, könyvekre, ruhákra, kultikus tárgyakra. Míg a licitáló gazdagabb lesz egy értékes ajándékkal, a befolyt összeg biztosítja majd az amerikai motorozás történetét bemutató múzeum további mûködését.

HIRDETÉS (x)

A felajánlott, gyakran pénzben nem is kifejezhető értékû tárgyak között vannak a múzeum ajándéktárgyai, dedikált sportereklyék, utazások, de pl. művészek, hírességek és motorkereskedések is tettek tárgyi felajánlásokat motoros felszerelés illetve ruházat formájában. Billy Gibbons a ZZ Top együttes tagja például "Rock + Roll Gearhead" című könyvét látta el kézjegyével.

A bevételek száz százaléka a Motorcycle Hall of Fame Museum kasszáját gyarapítja. Mivel a múzeum non-profit szervezetként működik az egyetlen bevételi forrása a látogatók adományaiból és a csekély belépőkből van. A jótékonysági árverést ezért harmadik éve úgy időzítik, hogy a licitálók már a Karácsonyra gondolva házhoz szállítással együtt kalkulálhassanak az értékes ajándékokkal.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Arról már írtam korábban különféle pontokba szedve, miért szeretek egyedül motorozni. A nyűgöket leszámítva rengeteg...
Bővebben...
Neked feltűnt, hogy a vadlibák olyanok, mint a motorosok? Mindig csapatban járnak, alakzatban vonulnak és...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!