Árokba csúszott a motoros

Hétfő délután a 71-es főúton egyik tagunk édesapja egy szabálytalanul előző autós miatt az árokba csúszott. Az általa megelőzni kívánt személygépkocsi vezetője a helyszínről megállás és segítségnyújtás nélkül távozott.

A 71-es főút gesztenyefasori keszthelyi bevezető szakaszánál közlekedett hétfőn délután 16.35-kor egy tapolcai férfi egy Suzuki típusú motorkerékpárral Keszthely irányába. A 0+200-as kilométerszelvényhez érve járművével az úttest felezővonalát átlépte, majd a bal oldali forgalmi sávban előtte haladó, ismeretlen forgalmi rendszámú, Fiat típusú, szürke színű személygépkocsi előzésébe kezdett.

Az ismeretlen személygépkocsi vezetője ezzel egy időben szintén az előtte haladó jármű előzésébe kezdett, s a felezővonalat átlépve áttért a bal oldali forgalmi sávba. A motorkerékpár vezetője az ütközés elkerülése érdekében fékezett, melynek következtében járművével felborult, majd az út melletti vízelvezető árokba csúszott, ahol egy közlekedési jelzőtáblának ütközve megállt.

HIRDETÉS (x)

A baleset következtében a motorkerékpár vezetője nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérüléseket szenvedett. A motorkerékpáros által megelőzni kívánt, ismeretlen személygépkocsi vezetője a helyszínről megállás és segítségnyújtás nélkül távozott.

A rendőrség kéri, hogy az ismeretlen személygépkocsi vezetője, illetve aki a balesetet látta, vagy arról bármilyen információval rendelkezik, tegyen bejelentést a Keszthelyi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (8360 Deák Ferenc u. 31., telefon: 83/312-234.), vagy bármelyik rendőri szervnél.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Azt mondják, a jó szülő egyik ismérve, hogy idejekorán önállóságra, felelősségre tanítja a gyerekét, olyan...
Bővebben...
Szokták mondani, minek az embernek ellenség, ha ilyen barátai vannak..... Nálunk ez már kollégákra is...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!