Új Piaggio szalon Budapesten

Miután jelentős változások történtek a Piaggio csoport háza táján, a hazai tulajdoni viszonyok is megváltoztak.

Csütörtökön hivatalosan, a sajtó jelenlétében nyílt meg a legújabb Piaggio, Vespa, Gilera kereskedés Budapesten. A Tutto Moto Kft. beljebb költözött a városba, és a Lurdy ház mellett lévő benzinkút mögött alakították ki a Dél-Budapestet megcélzó szalont és szervizt.

Mivel az olasz robogómárkák importjoga a Mille Motorhoz került, a Tutto Moto ezentúl márkakereskedésként igyekszik majd kiszolgálni a vásárlókat. Az új üzlet-helységet egy autómosóból alakították át mindössze két hét alatt. Habár vannak még hátra apróbb munkálatok, a Budapesti dugóban inkább robogni vágyók máris tökéletes kiszolgálást kapnak.

HIRDETÉS (x)

Még több kép a galériában!A megnyitón Berkes Levente, a Tutto Moto tulajdonosa, valamint Rieb György az importőr cég képviselője tájékoztatta az egybegyűlteket. A csapadékos időjárás ellenére az újságírók kipróbálhatták a Piaggio MP3 Hybrid verzióját is.

Mindemellett szeretnék értesíteni minden Piaggio, Gilera és Vespa tulajdonost, hogy a Moto Italia Kft. nem szűnt meg, hanem továbbra is folytatja 10 éve tartó tevékenységét Budapesten a Gyáli út 31/b alatt.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Azt mondják, a jó szülő egyik ismérve, hogy idejekorán önállóságra, felelősségre tanítja a gyerekét, olyan...
Bővebben...
Szokták mondani, minek az embernek ellenség, ha ilyen barátai vannak..... Nálunk ez már kollégákra is...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!