Új Piaggio szalon Budapesten

Miután jelentős változások történtek a Piaggio csoport háza táján, a hazai tulajdoni viszonyok is megváltoztak.

Csütörtökön hivatalosan, a sajtó jelenlétében nyílt meg a legújabb Piaggio, Vespa, Gilera kereskedés Budapesten. A Tutto Moto Kft. beljebb költözött a városba, és a Lurdy ház mellett lévő benzinkút mögött alakították ki a Dél-Budapestet megcélzó szalont és szervizt.

Mivel az olasz robogómárkák importjoga a Mille Motorhoz került, a Tutto Moto ezentúl márkakereskedésként igyekszik majd kiszolgálni a vásárlókat. Az új üzlet-helységet egy autómosóból alakították át mindössze két hét alatt. Habár vannak még hátra apróbb munkálatok, a Budapesti dugóban inkább robogni vágyók máris tökéletes kiszolgálást kapnak.

HIRDETÉS (x)

Még több kép a galériában!A megnyitón Berkes Levente, a Tutto Moto tulajdonosa, valamint Rieb György az importőr cég képviselője tájékoztatta az egybegyűlteket. A csapadékos időjárás ellenére az újságírók kipróbálhatták a Piaggio MP3 Hybrid verzióját is.

Mindemellett szeretnék értesíteni minden Piaggio, Gilera és Vespa tulajdonost, hogy a Moto Italia Kft. nem szűnt meg, hanem továbbra is folytatja 10 éve tartó tevékenységét Budapesten a Gyáli út 31/b alatt.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Sokat agyaltam, megírjam-e ezt a bejegyzést. Tulajdonképpen semmi értelme, puszta nyivákolásnak hat. Gáz Szóval van ez...
Bővebben...
Júniusban voltam barátnőmmel az Onroados 48 órás tájékozodási túrán. Én kis naiv azt hittem, hogy...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!