Apehanger: Majomlógató

Az Orange Country Choppers motorépítő műhely életét bemutató sorozat után végre egy magyar műsor is született, ami a Magyarországon készülő különleges motorokkal foglalkozik az egyik kábeltelevízióban.

Magyarországon 2-3 éve megjelent egy olyan réteg a motorépítők között, akik már nem csak hobbiból és haveroknak építenek motorokat, hanem drága és a nemzetközi versenyeken helytálló, stílustiszta gépek kerülnek ki a kezeik közül. Ezen egyedi, épített illetve átépített motorok alkotóinak bemutatását vállalja az a műsorsorozat, amelyet a Hálózat TV tűzött műsorára.

Az Apehanger címmel futó új sorozat nevét a "majomlógató", azaz a choppereken használt magas kormányról kapta. Az más kérdés, hogy a nem motoros nézőknek jelent-e majd valamit ez a szó, illetve ki fogják-e tudni olvasni, mondani. Most szombaton, azaz október 28-án 17 órakor már a műsor második részével jelentkeznek a készítők.

 

HIRDETÉS (x)

Az új részben három hazai műhely alkotásait ismerhetjük meg: a Gigamachine springervillás gépében hátul extrém széles, 300 mm-es hátsó kerék van, a Kickstarter egy lángnyelves choppert épített egy Harley-Davidson Dyna modellből, a Monsters Customs Carbonito fantázianevű motorja pedig egy Harley-Davidson softail vázra készült, de a primerdeklin és a kuplungon kívül semmi sem gyári rajta. Az alkatrészek nagy része kézzel készült.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

A gondtalan éveket felváltotta a felnőtté válás rögös útja, ami az én esetemben is a...
Bővebben...
Azt mondják, a jó szülő egyik ismérve, hogy idejekorán önállóságra, felelősségre tanítja a gyerekét, olyan...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!