Saxon a Travel Channelen

A Travel Channelen futó ‘The World´s Greatest Motorcycle Rides’ című műsorában a bemutatott utakat gyönyörű, egyedileg épített motorokkal járják végig.

Már a korábbi részek során is sokszor láthattuk a Saxon Motorcycle motorjait a műsorban, így nem volt kérdéses, hogy most is tőlük válasszanak motort. A választás ezúttal a Griffin chopperre esett. Henry Cole, a műsor vezetője egy Saxon nyergében ülve mutatja be a nézőknek az USA legjobb motoros útjait. Az új epizódokban az amerikai vadnyugatra látogat, valamint végighajt a „The American Dream”-en.

A Saxon Motorcycles Europe már izgatottan várja a műsort: „Igazi dicséret számunkra, és megerősít minket abban, hogy motorjaink nem csak mutatósak, hanem minden fajta utazásra alkalmasak. A műsor megmutatja, mennyire kényelmes és élvezetes egy Saxont vezetni.” - mondta a tulaj, Rinke Andringa. „A műsor során látható, ahogyan a motor keresztülszeli Amerika legszebb motoros útjait.” – tette hozzá Frank Vermeulen.

HIRDETÉS (x)

 

 

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Mivel a jó idő csak nem lankad, így a holnapi napot is motorozással fogom tölteni,...
Bővebben...
Régi vágyam volt, hogy ismét kutya tulajdonos legyek. A héten teljesült a vágyam, kis tappancsok...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!