Teljes biztonság nedves pályán

Versenyminőségű keréktapadás, teljes biztonság nedves pályán, pénztárcakímélő abroncskopás - mindezeket együtt tudja az új hipersport-abroncs.

A Dunlop SportSmart a tartósság és a teljesítmény kiemelkedő kombinációját nyújtó hipersport-abroncs utcai és alkalmi trackday motorosok számára egyaránt. A cég minden országúti és motorsport tapasztalatát ebbe a projektbe összpontosítva mérföldkövet teremtett a kormányozhatóság és a biztonság terén.

Útviszonyoktól függetlenül, akár száraz versenypályán vagy nedves földúton a SportSmart teljesítményének legjavát nyújtja, és a kemény túrák kilométerei sem jelentenek számára gondot. A vezetők érzékelhetően nagyobb futásteljesítményt várhatnak a SportsSmarttól, mint más hipersport-abroncsoktól. A Dunlop három úttörő technológiát használt fel egyszerre a gumiabroncs fejlesztésénél, amelyek a következők: MultiTread keverék, JointlessBelt (JLB) szerkezet és a versenytechnológiai NTEC nyomás-beállítási rendszer.

 

HIRDETÉS (x)

A MultiTread keverék, amit a Dunlop nagysikerű D211GP versenyabroncsához fejlesztettek ki, a futófelület közepén lévő tartós gumit a vállaknál egy puhább, jobban tapadó keverékkel kombinálja. Ennek eredménye a megfelelő és megbízható kanyarodás még rendkívüli dőlésszög esetén is. A különleges futófelület-mintázat és a középvonali mély árkok javítják a teljesítményt nedves felületen, így biztosítva a SportSmart első osztályú egyenes vonalú keréktapadását és a bármilyen időjárási viszonyok mellett is kiváló kormányozhatóságot.

A MultiTread segítségével a motorosok bármilyen úton és változatos időjárási viszonyok között is biztonsággal élvezhetik a színvonalas sportmotorozás élményeit. A SportSmart Jointless Belt szerkezet igazított szövetsűrűség technikájának köszönhetően javulnak a lineáris kormányzási jellemzők, a visszajelzés a vezető felé, és nagy sebességnél is elsőrangú lesz a stabilitás.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Így a Halloween utózöngéjeként itt az idő, hogy felfaljuk a tököket. Ha már mást nem...
Bővebben...
Hiába van új motorom - nem vagyok elég kemény - hogy motorozzak ebben az őszies...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!