Vegyél motort, ments meg egy motoros apukát!

NaNa - . Motoros hírek

vegyel motort ments eletet 1Üss két legyet egy csapásra! Állítsd ezt a tűzvörös gépszörnyet a karácsonyfád alá, és mentsd meg Zoli életét!

A legjobb férj, a legjobb apa

Zoli 41 éves és négy kisgyerek édesapja. 2019. áprilisa óta küzd a kiújult, ritka nyirokrákbetegséggel a Non-Hodgkin limfómaával (PMBCL). Négy különböző kemoterápián és immunterápián van túl, melyek egyike sem volt eredményes.

A magyarországi gyógyítási lehetőségek elfogytak, itthon már nem tudják megmenteni. Európa több országában már elérhető egy 2017-ben engedélyezett terápia (CAR-T Cell), mely jó eséllyel megmentheti őt. Münchenben megkaphatja a kezelést, de ennek teljes költségét előre ki kell fizetnie a családnak. Zoli megmentéséhez 250 millió forintra van szükség.

HIRDETÉS (x)

Mivel a családnak ez az összeg önerőből elérhetetlen, Zoli felesége, Táncsics Nikoletta a Facebookon kért segítséget. Ha kétszázötvenezer ember úgy dönt, hogy segít megmenteni őt a gyerekeknek, s utal 1000 Ft-ot, akkor megvan a szükséges összeg.

Az alapítvány neve: Itthon-Otthon Alapítvány
Magnet Banknál vezetett számlaszám: 16200223-10054653
külföldről: HU80 1620 0223 1005 4653 0000 0000
SWIFT kód: HBWEHUHB
Paypal: https://www.paypal.me/saveZoli
Megjegyzés: Zoli

Zoli blogot is ír a betegségéről.

A legkisebb segítséget is köszönik mindenkinek.

vegyel motort ments eletet 4Az internet népe ismét összefogott és sorba indulnak a jótékonysági kezdeményezések Zoli gyógyulásáért. Egy motoros, Kőrösi Koppány olyan nagyvonalú felajánlást tett, amit mi sem hagyhatunk szó nélkül, ugyanis a saját motorkerékpárját ajánlotta fel árverésre. 

Koppány ezt írta:

Szeretném, ha Zoli megtáncoltathatná a lányát az esküvőjén. Szeretném, ha újra motorozhatna. Felajánlom szeretett Ducatim, hogy összegyűljön a kezeléséhez hiányzó összeg.

Ezen a linken licitálhatsz rá a Vaterán.

Ha nem veszel motort, de szeretnél segíteni, itt teheted a Facebookon.

Egy megosztással is segíthetsz!

Köszönöm!


vegyel motort ments eletet 2Pár szó a motorról

2007-es Ducati Multistrada 1100s. Ritka darab, nem nagyon adják el a tulajdonosok, én sem terveztem - bár van másik motorom, úgy volt, hogy megtartom.

Előző tulajdonosa egy nagyon kedves barátom volt, aki 18 ezer kilométert tett meg vele, utána megszületett a kisfia, és a garázsba zárta öt évre.
Tőle vettem meg 2018-ban. Ahogy Sanyi, én is jól tartottam. A MotoRossoban szervizeltettem, megkapott mindent, amire szüksége volt.

HIRDETÉS (x)

A két szezonban 20 ezer kilométert mentem vele, megvolt a 35 ezres nagyszervíz, új a láncszett, nyáron volt műszaki. Gyári Termignoni sportkipufogó, oldalt és hátul gyári dobozok. Megvan minden kulcsa, vezetett a szervízkönyve, számlák az alkatrészekről, javításokról benne.

vegyel motort ments eletet 3Zoli. 41 éves és négy kisgyerek édesapja, 2019. áprilisa óta küzd kiújult ritka nyirokrákbetegséggel (Non-Hodgkin limfóma, PMBCL). A betegsége gyógyítása őssejt terápiával lett volna itthon kivitelezhető, de ahhoz tumormentes állapotba kellett volna kerülnie, ami sajnos nem sikerült, négy különböző kemoterápián és immunterápián van túl, melyek egyike sem volt eredményes.

A magyarországi gyógyítási lehetőségek elfogytak, itthon már nem tudják megmenteni. Európa több országában azonban már elérhető egy 2017-ben engedélyezett terápia (CAR-T Cell, Novartis), mely jó eséllyel megmentheti őt. Münchenben megkaphatja a kezelést, de ennek teljes költségét előre ki kell fizetnünk. Zoli megmentéséhez 250 millió forintra van szükségünk.

Adj ezért a motorért egy kicsivel többet, hogy összejöjjön Zoli kezelése. Én pedig ezt a motort adom neked. Nekem a jó emlékek maradnak, és a tudat, hogy hozzájárulhattam egy négy gyermekes apa egészségének megmentéséhez.

Nyomtatás

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS