Malaguti motorkerékpárok és Lambretta robogók Magyarországon

ksr moto magyarorszag 11A Budapest Autó Show látogatói a sok új autó mellett néhány motorkerékpárral is találkozhattak. Itt mutatták be ugyanis az osztrák KSR Moto modellpalettáját, amely egy ideje már Magyarországon is megvásárolható.

A KSR Group Ausztria 2017-ben elsőként a Lambrettát, majd 2018-ban a Malagutit vásárolta meg. A két patinás motorkerérpár gyártó hagyományait megőrizve a KSR teljeseen új modellpalettát hozott létre, amelyet a Budapest Autó Show 2019-en mutattak be a hazai vásárlóknakés a magyarországi forgalmazás is ettől a dátumtól indult.

A Lambretta új generációjának első modelljei a V-Special újjászületéséből származnak, és egyedi megjelenésükkel különleges alternatívát nyújtanak a vásárlóknak. A kétkerekű klasszikus robogó 50, 125 és 200 köbcentis erőforrással érhető el, és a hagyományoknak megfelelően rendelhető „FIX” és „FLEX” első sárvédővel is.

HIRDETÉS (x)

A Malaguti hamarosan ünnepli 90. születésnapját, és ennek apropóján számos újdonsággal készülnek ebben az esztendőben. A Magyarországra visszatérő márka egyből nyolc modellel érhető el a hazai piacon, a supermoto és az enduro 50 és 125 köbcentis, a naked, a túra enduro és a sport változat 125 köbcentis, a nagyméretű robogó pedig 300 köbcentis motorral vásárolható meg. Közülük a Dune 125, az RST és a Medison 300 voltmegtekinthető a kiállítói térben.

ksr moto magyarorszag 01A két bemutatott típuson felül a KSR Moto az általuk forgalmazott többi márkát is elhozta a Millenárisra, így az látogatók megtekinthették a KSR Group saját márkanéven (KSR Moto) gyártott 50 és 125 köbcentis belsőégésű vagy tisztán elektromos hajtású motorkerékpárjait és robogóit, valamint a szintén saját fejlesztésű Brixton klasszikus kétkerekűit is, köztük a 125 és 250 köbcentis változatokat.

ksr moto magyarorszag 10A világ piacvezető elektromos intelligens robogóját gyártó NIU-kat is elhozta a hazai forgalmazó, a Budapest Auto Show közönsége a segédmotoros (L1e-B) és a rendszámos (L3e-A1) változatokat nézhették meg a hétvégé során, ráadásul ezeket a példányokat tesztelni is lehet. Szintén kipróbálhatókak voltak a SUR-RON márkanév alatt forgalmazott, tisztán elektromos cross motorok is.

 

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Nem tudom, mennyire vagytok képben, szerintem épp eleget hallottatok már a zűrös "otthoni" dolgaimról. Most...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!