Újabb perpatvar Teutuléknál

Az Amcsi motorok nézői már tudják: a Teutul családnak lételeme a balhé.

Nincs olyan műsor, amiben az Orange County Choppers műhelyében a motor építés mellett ne lenne idő egymás szekálására. Így talán nem is meglepő, hogy idősebb Paul és ifjabb Paul éppen pereskednek egymás ellen.

A gondok akkor kezdődtek, amikor ifjabb Pault apja kitette a családi vállalkozásból. A két fél ekkor aláírt egy megállapodást, ami a bíró szerint félreérthető, és többféleképpen értelmezhető. Az OCC valós értéke és a feleknek járó részesedés közt eltérések vannak.

 

HIRDETÉS (x)

Idősebb Paul a bírósághoz fordult, és szakértői véleményt kért az üzlet értékéről. Fia pedig azt állítja, apja nem vezeti megfelelően az üzletet, valamint, ezzel egyidejűleg arra kérte a bíróságot, nevezzenek ki valakit a cég élére. Ifjabb Paul keresetét a bíróság elutasította, azonban teljes betekintést engedélyezett számára a cég feljegyzéseibe, valamint könyvelésébe.

Mivel apa-fia perről van szó, a bíró, Lewis Lubell 60 napos haladékot adott a családtagoknak arra, hogy a vitát peren kívül lerendezhessék. „Még több pénzt kívánnak ügyvédekre pazarolni, vagy képesek úriember módjára lerendezni a nézeteltérésüket?” kérdezte tőlük.

Amennyiben mégsem sikerül megegyezniük, a tévéműsorban megismert szócsaták a bíróság falai közt folytatódnak majd. És ki tudja, talán pár extra rész is készül majd belőle a tv nézők számára…

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Miközben szerveztem a csamos napot, azért folyamatosan a fejemben motoszkált, hogy még lehet idén olyan...
Bővebben...
Még mindig nem tudjuk, hogy mi baja a motoromnak, lévén, hogy megint nem ültem rajta...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!