A legenda tovább él – Jessi Combs alapítvány a jövő nemzedékért

jessi combs alapitvany 01A közelmúltban adtunk hírt a sebességrekorder Jessi Combs tragikus haláláról. A versenypályán elhunyt, sokoldalú és tehetséges Jessi korai halálesete sokakat inspirált, melynek az lett az eredménye, hogy egy alapítványt hoztak létre a versenyzőnő emlékére.

Persze, ez az alapítvány többcélú. Létrejöttének egyik fő célja, hogy támogassa, inspirálja a jövőben azokat a csajokat, akik valami mást szeretnének kezdeni az életükkel, mint hogy egyszerű háziasszonyok legyenek.

A versenyzés, a motorozás, a sebességrekordok mind elérhetők azon nők számára, akik igazán akarják. Az alapítvány ebben segít minden lelkes motoros csajnak. Persze, aki négy keréken száguldana, az is lehetőséget kap.

HIRDETÉS (x)

Az alapítvány bevezető eseménye a los angeles-i Petersen Gépjármű Múzeumban volt szeptember 22-25. között, ahol az érdeklődők részletes tájékoztatást kaphattak az alapítvány céljairól. Ezen alkalommal támogató magánszemélyek és cégek hozzájárultak az alapítvány működéséhez. A befolyt összeget teljes mértékben a fent említett célokra fordítják majd a Jessi Combs alapítvány munkatársai.

Egy legenda elment örökre, de szelleme tovább él azokban, akik szerették és elismerték munkásságát, a nevével jelzett alapítvány pedig minden bizonnyal újabb nagyszerű tehetségeket segít hozzá, hogy beírják magukat a motorversenyzés történelemkönyvébe.

Forrás: thewildgypsytour.com

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Írtam már róla a #neérintkezzegyébkéntfelőlemodamészahováakarsz blogomban, hogy vettem egy navigációs készüléket, melyre egy barátom szerzi...
Bővebben...
Karantén negyedik hét... vagy 14, ha úgy vesszük. Már számolni sem tudom, mióta vagyunk itthon. ​ Szerencsére...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!