Melyiket a három közül? Schuberth C4 Pro Carbon sisakok!

schubert c4 pro carbon bukosisakokVajon, hogyan lehet a C4 PRO-t még csábítóbbá tenni nem csak kényelmi, de védelmi szempontból is? A SCHUBERTH belesűrítette a Formula 1-es technológiáját egy 100%-ban karbonszálas kialakításba, megalkotva ezzel a legkönnyebb SCHUBERTH moduláris sisakot.

Az aerodinamikailag tesztelt héj, a megújult Coolmax bélés és a Plug & Play funkció felteszik a mércét, hogy a SCHUBERTH C4 PRO CARBON legyen az elvárás az ultra-prémium túrasisakok között. Ezt figyeld! Nézzük részletesen!

A karbonszálas héj tehát aerodinamikailag tesztelt, hiszen kiváló stabilitást kell biztosítania, ugyanakkor beépített „One touch” napellenzővel rendelkezik, mert szintén fontos szempont, pontosan a szemek védelme.

HIRDETÉS (x)

A Coolmax bélése kivehető és mosható. Többcsatornás szellőzőrendszer van benne a kiváló szellőzésért, s beépített antennával is büszkélkedhet.

De ez még nem minden, ugyanis Pinlock120® páramentesítő lencséve szerelték fel, s előre telepített hangszórókkal és mikrofonnal, valamint

Plug & Play SC1 Standard/Advanced kommunikációs rendszer előkészítéssel találkozhat a boldog tulajdonos.

A szélesebb látómező érdekében, extra széles plexi található benne, illetve 2 héjméret közül lehet választani: XS-LG, XL-3XL.

A következő színekben vásárolható meg: Delta fehér, Tempest fehér és Tempest matt sárga. Az ára pedig 249.500 Ft.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

A héten megint nem volt motorozás, pedig az időjárás miatt akár lehetett volna. A nyakamba...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!