Motoros sodort el a zebrán egy babakocsit

lengyelorszag motoros gazolas babakocsiA lengyelországi Lubinban a gyalogosátkelőhelyen szabályosan áthaladó nagymamát, aki éppen négy hónapos unokáját tolta, elsodorta egy motoros.

Szerencsére, a piros jelzésnél éppen álló autóban volt fedélzeti kamera, ami felvette az esetet, s így a motorost is felelősségre tudta vonni a rendőrség a későbbiekben, hiszen meg sem állt.

A 78 éves nagymama teljesen szabályosan közlekedett, maga előtt tolva a pár hónapos kicsi unokáját, s pár lépés után történt a majdnem tragédiába torkolló eset.

HIRDETÉS (x)

Látható, hogy igazából még csak nem is centimétereken, hanem millimétereken múlott a kicsi élete, hiszen a motoros lendülete sodorta el a mamát és a babakocsit.

A történtek azért is bicskanyitogatóak, mert a versenymotorral száguldozó férfi simán továbbhajtott, vissza sem nézett, megölte-e a kicsit és a nagyit.

Intő jelként szolgálhatott volna a motoros számára, hogy az úttest jobb oldalán megállt az autós, tehát le kellett volna esnie: piros jelzés van.

Hatalmas szerencse volt, hogy egyetlen karcolás nélkül megúszták a dolgot az érintettek, s ha nincs a kocsiban fedélzeti kamera, sosem kapják el a fickót, akiről kiderült, egy 26 éves helyi lakos, akinek még jogosítványa sem volt.

Az ellene induló eljárás során, amennyiben sikerül végigvinni, akkor 3 évre eltiltják a járművezetéstől, illetve körülbelül 380 ezer forintnyi bírságot kap.

Forrás, fotó: vezess.hu

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

A héten megint nem volt motorozás, pedig az időjárás miatt akár lehetett volna. A nyakamba...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!