A BMW F 850 GS Adventure bárhová eljuttat a Földön!

BMW F 850 GS AdventureAz F modellek közül a legprofesszionálisabb a BMW F 850 GS Adventure. Ez biztos! A génjeiben van. Végül is az R 1250 GS Adventure-rel osztozik rajtuk. És az biztosan feltűnik első ránézésre is...

A hatalmas 23 literes tank eltéveszthetetlen, akár csak az oldalsó burkolat. Ez a két dolog adja az igazi Adventure-megjelenést, amiről mindenki tudja, hogy ez az Enduro bárhová eljuttatja, még Föld körüli útra is, ha a szükség úgy hozza!

De nem csak a külső, hanem a belső is azzá varázsolja az Adventure-t, ami. A technikai felszereltség egy kiegyensúlyozott vezetési élményt nyújt. Alapjáraton lekapcsolható ASC-vel, ami alkalmazkodik az úton lévő körülményekhez.

HIRDETÉS (x)

Az optimalizált „Road” és „Rain” módok hozzájárulnak a megfelelő biztonsághoz. Ehhez hozzátesz a 21 inch-es első kerék, amit egy fejjel lefelé állított villa tart: tipikus Enduro. A teleszkóp elöl 230 mm, hátul 215 mm kilengéssel biztosítja, hogy nehezebb szakaszon is minden nyugton maradjon.

Ott van még a Pro mód a „Dynamic” és „Enduro” beállításokkal, ami szabad utat enged az ABS Pro-nak és a dinamikus kipörgésgátlónak. Többet nem is kívánhatsz! Az anti-hopping kuplung, ami csökkenti a húzónyomatékot, láthatóan minimalizálja, hogy a láb leugorjon a kuplungról váltás közben. Más tartozékok: 6.5 TFT képernyő és fedélzeti számítógép.

A Wunderlich fejlesztői rögvest a szívükbe zárták a BMW F 850 GS Adventure-t a megjelenésekor, és már készen is vannak a hozzávaló kiegészítőkkel, amiktől még inkább csúcskategóriás lesz!

BMW F 850 GS Adventure1

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Mióta karanténban vagyunk, olyan terülj-terülj asztalkám van nálunk, mint ide Lacháza. Hétvégén pl. egyik nap...
Bővebben...
Helyzetre való tekintettel egyre több időt tartózkodók otthon. Ennek egyik előnye, hogy kiülhetek az erkélyre...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!