A BMW F 850 GS Adventure bárhová eljuttat a Földön!

BMW F 850 GS AdventureAz F modellek közül a legprofesszionálisabb a BMW F 850 GS Adventure. Ez biztos! A génjeiben van. Végül is az R 1250 GS Adventure-rel osztozik rajtuk. És az biztosan feltűnik első ránézésre is...

A hatalmas 23 literes tank eltéveszthetetlen, akár csak az oldalsó burkolat. Ez a két dolog adja az igazi Adventure-megjelenést, amiről mindenki tudja, hogy ez az Enduro bárhová eljuttatja, még Föld körüli útra is, ha a szükség úgy hozza!

De nem csak a külső, hanem a belső is azzá varázsolja az Adventure-t, ami. A technikai felszereltség egy kiegyensúlyozott vezetési élményt nyújt. Alapjáraton lekapcsolható ASC-vel, ami alkalmazkodik az úton lévő körülményekhez.

HIRDETÉS (x)

Az optimalizált „Road” és „Rain” módok hozzájárulnak a megfelelő biztonsághoz. Ehhez hozzátesz a 21 inch-es első kerék, amit egy fejjel lefelé állított villa tart: tipikus Enduro. A teleszkóp elöl 230 mm, hátul 215 mm kilengéssel biztosítja, hogy nehezebb szakaszon is minden nyugton maradjon.

Ott van még a Pro mód a „Dynamic” és „Enduro” beállításokkal, ami szabad utat enged az ABS Pro-nak és a dinamikus kipörgésgátlónak. Többet nem is kívánhatsz! Az anti-hopping kuplung, ami csökkenti a húzónyomatékot, láthatóan minimalizálja, hogy a láb leugorjon a kuplungról váltás közben. Más tartozékok: 6.5 TFT képernyő és fedélzeti számítógép.

A Wunderlich fejlesztői rögvest a szívükbe zárták a BMW F 850 GS Adventure-t a megjelenésekor, és már készen is vannak a hozzávaló kiegészítőkkel, amiktől még inkább csúcskategóriás lesz!

BMW F 850 GS Adventure1

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

A heti fotóimat végignéztem, és megállapítottam, hogy megint csak a kutyámat fotóztam 99%-ban. Tök cuki,...
Bővebben...
Ez a hét még mindig nem az igazi... kissé már unom, hogy nem süt a...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!