A Nolan márka nem szűnik meg!

nolan group 2A 2 Ride Holding Group megerősítette a hírt, miszerint felvásárolja a Nolangroupot. Ennek eredményeként a Nolan, X-lite, Grex és N-Com márkák egyesülnek a befektetői csoport által már korábban felvásárolt Shark, Bering, Ségura, Bagster és Cairn márkákkal, létrehozva egy kültéri sport- és motoros védőfelszereléssel foglalkozó piacvezető szereplőt.

Nagyon sok cikk és sajtóközlemény jelent meg ezzel a hírrel kapcsolatban, ami nem kis visszhangot váltott ki a magyar- és a nemzetközi motoros szcénában is: a legtöbb aggodalom a Nolan márka eltűnéséhez kapcsolódott.

Az EuroMotor Kft. a Nolangroup hivatalos magyarországi importőreként, az elsők között értesült a hírről, így egy dolgot biztosan kijelenthetünk:
A NOLAN MÁRKA NEM FOG MEGSZŰNNI!

HIRDETÉS (x)

A félreérthető szalagcímek és a híresztelésekkel ellentétben, a két európai cég ilyenfajta stratégiai összefogása teszi lehetővé a világpiaci szintre való felemelkedést.

A két márka ugyanúgy, mint eddig, versenytársak lesznek a piacon, amellett, hogy a Nolangroup ezentúl a 2 Ride Holding Grouppal közreműködve folytatja útját.

A jól megszokott Nolan minőség és mentalitás sem fog változni, a két cég ugyanazokat az értékeket tartja szem előtt: „... a motoros a legnagyobb biztonságban érezhesse magát akár motoron, vagy más közlekedési eszközön”.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Ez a hét még mindig nem az igazi... kissé már unom, hogy nem süt a...
Bővebben...
Nem a graffitik, hanem az egykori hajó- és darugyár miatt mentem ma ki a Népszigetre....
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!