Kitámasztókerékkel motoron

A motoros vezetéstechnikai képzések sajátossága – az autós tréningekkel szemben – hogy a tapadás megszűnésével járó szituációk nagyon nehezen vagy egyáltalán nem szimulálhatóak a hagyományos motorkerékpárokkal.

Ezt a technikai űrt szünteti most meg a Motoros Akadémia két új fejlesztésű oktató motorja, melyek kialakítása lehetővé teszi az első kerék blokkolását vagy a hátsó kerék kipörgését anélkül, hogy a motor elvesztené stabilitását. A mellékelt képeken működés közben láthatjuk a két motort és akár mi is lehetnénk a vezetők, sőt…

Az idei évtől a Motoros Akadémia képzései újra 2 napos rendszerben folytatódnak, kiegészülve a hivatalos gépjárművezetői képzéssel és számos további technikai fejlesztéssel. Az új, speciálisan felkészített motorok aktív részei a képzéseknek, így minden résztvevőnek alkalma nyílik, hogy büntetlenül kipróbálja képességeit.

HIRDETÉS (x)

Jó hír, hogy tavasztól előzetes regisztráció alapján ingyenesen lehet majd kipróbálni a képzés elemeit, így a speciális motorokat is. Reméljük sokan kedvet kapnak a tanfolyamhoz, a szezon kezdetén egyébként is nagy szükség van a gyakorlásra. A motorok élőben először a Budapest Motorfesztiválon lesznek láthatóak a Hungexpon, március 19-21. között.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Így a Halloween utózöngéjeként itt az idő, hogy felfaljuk a tököket. Ha már mást nem...
Bővebben...
Hiába van új motorom - nem vagyok elég kemény - hogy motorozzak ebben az őszies...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!