Cseréld vissza a balesetes sisakodat

A bukósisakok csak egy baleset során képesek megfelelő védelmet nyújtani viselőjük számára; bármilyen bukást vagy egyéb, a sisakot érő jelentős erőhatást követően a fejvédőt ki kell cserélni.

A bukósisakok hasonló elven működnek, mint a személyautók gyűrődőzónái: baleset során a külső és/vagy a belső sisakhéj szerkezete deformálódik (teljes egészében vagy csak a szerkezet egy része), így nyeli el az ütközés energiáját. Ezek a szerkezeti változások, sérülések ritkán vehetők észre, a bukósisak többé mégsem lesz képes tökéletesen ellátni védőfunkcióját.

Ez sajnos pluszkiadást jelent, s különösen fájó, ha a dédelgetett, szép és drága kedvenc helyett kell újat – lehetőleg ugyanolyan jó minőségűt – vásárolni. A Schuberth a motoros bukósisakok piacán egyedülálló, új biztonsági szolgáltatást vezetett be Magyarországon. A Schuberth Mobility Program keretében azok, akik március 1. után vásárolnak új C3, S1 Pro, R1 vagy J1 sisakot, egy esetleges balesetet követően az adott évben érvényes, euróban nyilvántartott listaár egyharmadáért vehetnek új Schuberth fejvédőt.

HIRDETÉS (x)

A Schuberth Mobility Program által kínált kedvezményes vásárlási lehetőség a sisak megvételétől számított három évig érvényes, és Magyarországon kizárólag azokra a sisakokra alkalmazható, amelyeket a Schuberth hivatalos importőrénél vagy a programban részt vevő viszonteladóinál vásároltak.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

A gondtalan éveket felváltotta a felnőtté válás rögös útja, ami az én esetemben is a...
Bővebben...
Azt mondják, a jó szülő egyik ismérve, hogy idejekorán önállóságra, felelősségre tanítja a gyerekét, olyan...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!