Motoros nő halt meg a Citadella találkozó után

motoros baleset ulloi ut 2Szombat este 18:15 körül szörnyű, halálos motorbaleset történt az Üllői úton. Egy motoros nő az áldozat.

Délután, ahogy minden hónap első szombatján, a szokásos havi Citadella találkozón vett részt barátnőjével R. Zsuzsi, de amikor az összegyűlt motorosok elindultak felvonulni a városba, ők nem tartottak velük. 

Gyanútlanul indult hazafelé, amikor az Üllői út-Ecseri út kereszteződése előtt egy személyautó úgy váltott sávot, hogy fellökte a motort, majd azon egy teherautó hajtott át. A motoros nő a helyszínen életét vesztette.

HIRDETÉS (x)

motoros baleset ulloi ut 1"Motoros és teherautó ütközött össze Budapesten, egy ember meghalt

Budapest, 2019. augusztus 3., szombat (MTI) - Összeübarátnőjével tközött egy motoros és egy teherautó szombaton kora este Budapesten az Üllői úton, a motoros a balesetben meghalt - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK)."

A police.hu honlapon olvasható közlemény szerint a baleset eddig tisztázatlan okok miatt történt.

Egyelőre nincsenek szavak, megdöbbenve állunk az események előtt, ahogy minden egyes értelmetlen halál esetén ugyanígy érzünk. Idén minden hétvégére több motoros baleset is jutott, és sok volt a közülük a halálos kimenetelű is. Az esetek nagy részében nem a motoros volt a hibás.

Most, hogy a motoros nők közösségéből vesztettünk el valakit, még szörnyűbb ez a baleset, és ez ismét arra hívja fel a figyelmet, hogy nekünk kell jobban figyelni, amikor vezetünk.

Vigyázzatok magatokra!

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

A heti fotóimat végignéztem, és megállapítottam, hogy megint csak a kutyámat fotóztam 99%-ban. Tök cuki,...
Bővebben...
Ez a hét még mindig nem az igazi... kissé már unom, hogy nem süt a...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!