Motorosok támadták meg az Arsenal két labdarúgóját

sead kolasinac and mesut ozilLondonban egy motoros bűnözőkből álló banda támadta meg az Arsenal két játékosát, Mesut Ozilt és Sead Kolasinac-ot, akik egy Mercedesben utaztak, de egyikük felvette velük a harcot.

A BBC híradásai alapján az derült ki, hogy az Arsenal két labdarúgója, a német válogatott Mesut Ozil és a bosnyák Sead Kolasinac éppen Londonban voltak úton autójukban, amikor megtámadták őket.

A motoros rablók célja az volt, hogy megszerezzék a Mercedes-t. A Platts Lane-en álltak meg, s az alábbi videon is látszik, hogy Kolasinac megkergette őket.

HIRDETÉS (x)

Az elkövetőknél fegyverek, többek között kések voltak, de a két focista sikeresen megúszta a támadást.

A rendőrség hivatalos közleménye szerint: „Bejelentés érkezett a rendőrségre, ami szerint egy motoros rablóbanda megpróbált kirabolni egy autóját vezető férfit. A sofőr és az autóban utazó másik személy sértetlenül el tudott menekülni, majd a Golders Greenben található egyik étteremből léptek kapcsolatba telefonon a rendőrséggel.”

Az Arsenal is megszólalt az ügy kapcsán, s megnyugtatták a rajongókat, hogy játékosaik jól vannak. Kolasinac-ot annyira felháborította a támadás, hogy ugyebár ki is ugrott a kocsiból, hogy szembe szálljon a bűnözőkkel.

Az ügyben egyelőre nem történt letartóztatás, hiszen a támadók jól elrejtették arcukat a bukósisak mögé.

Forrás: index.hu
Fotó: talkSPORT

Hogy milyen a motorosok szempontjából a közbiztonság Londonban, arról Dawn is írt már. Olvasd el itt!

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Mivel a jó idő csak nem lankad, így a holnapi napot is motorozással fogom tölteni,...
Bővebben...
Régi vágyam volt, hogy ismét kutya tulajdonos legyek. A héten teljesült a vágyam, kis tappancsok...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!