Lopott motoralkatrészekre bukkantak a magyar-ukrán határon

csapi hatarszolgalat lopott motoralkatreszekA közelmúltban a csapi magyar-ukrán határhoz érkezett egy Mercedes típusú kisbusszal a Csernyivci megyei fiatalember, s miközben a vámosok az autót ellenőrizték, rábukkantak egy Suzuki motor alkatrészeire.

Régóta közszájon forog az a mendemonda, hogy a lopott járművek, személyautók és motorkerékpárok jó eséllyel keleti szomszédainknál, Ukrajnában találnak új gazdára. Az ellopott és azonnal darabjaira bontott járművek legtöbb esetben nem keltenek nagy feltűnést a határellenőrzésnél.

Ezúttal nem volt szerencséje annak a 25 éves ukrán fiatalembernek, aki július 19-én este próbált hazatérni olaszországi szerzeményével. A Csapi Határszolgálat rendészeinek sikerült lefülelniük, amint motoralkatrészeket próbált átcsempészni a határátkelőhelyen.

HIRDETÉS (x)

A csomagtartóban volt letakarva a motorkerékpár váza és motorja. Mivel a vázat rakományként szállították, a regisztrációs adatok nem szerepeltek az adatbázisban, így az Interpol segítségét kérték a határőrök, s így derült ki, hogy a Suzuki típusú motorkerékpárt körülbelül 1 hónapja lopták el és azóta kőrözik Olaszországban.

A határszolgálat képviselői értesítették az Interpol ukrán irodáját, illetve a Nemzeti Rendőrkapitányságot, s a sofőrt az autójával együtt, az Ungvári Kerületi Rendőrség munkatársai kísérték el a helyszínről.

Neked lopták már el motorodat? Sikerült megtalálni vagy szőrén-szálán eltűnt? Írd meg hozzászólásban!

Forrás, fotó: karpatinfo.net

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Mivel a jó idő csak nem lankad, így a holnapi napot is motorozással fogom tölteni,...
Bővebben...
Régi vágyam volt, hogy ismét kutya tulajdonos legyek. A héten teljesült a vágyam, kis tappancsok...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!